OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Suunnitelmani oli hoitaa aamulla nopeasti yksi työasia pois työlistoilta. Toteutus meni hieman metsään ja päädyin töihin koko päiväksi. Lounastauolla, joka kesti tasan sen muutaman minuutin, kun lämmitin kaalilaatikkoa mikrossa ja söin sen tietokoneella, nappasin ikkunasta muutaman kuvan. Vaikka töitä on kivempi tehdä kauniissa kuin rumassa ympäristössä, töiden tekeminen vapaapäivänä on silti kurjaa. Siksi tartuinkin urakan päätyttyä härkää sarvista ja naputtelin muutaman työhakemuksen menemään. Tarkoitus olisi saada työrytmi normalisoitua ehkä jopa niin ideaaliksi, että lauantai ja sunnuntai olisivat jossakin vaiheessa ihan oikeita vapaapäiviä ja arkipäivät työpäiviä. Vaikkakin se sitten tarkoittaisi, että arkisin työpäivät olisivat 14-tuntisia.

Ei kuitenkaan jauheta tylsiä työasioita sen enempää, kun en niistä tarkemmin edes osaa tässä vaiheessa kertoa. Se, mistä piti tulla kirjoittamaan, on tuo yllätyskevät. Aurinko ilahdutti meitä läsnäolollaan koko päivän ja siivotessani aiemmin tällä viikolla vaatekaappia, nostin jo muutamat pikkukengät eteiseen kuivaa asfalttia odottamaan. Kerroin jo aiemmin, etten erityisemmin kaipaa uusia kevätvaatteita, mutta kaipaan sitäkin enemmän omia kevätkenkiäni. Olen käyttänyt koko talven 90-prosenttisesti mustia nahkabootsejani ja kovat pakkaset ohitin lapikkailla. Vaihtelu virkistäisi jo! Onko siellä muita, jotka odottavat kevätvaatekaappinsa vapauttamista käyttöön?

Psst! Tarvitsen oikean kukkamaljakon ja äkkiä. Tuo pikainen blenderiratkaisu on jotenkin niin opiskelijatyylinen, etten kyllä taivu siihen enää toista kertaa! :D