OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Onnistuinpa pitkästä aikaa löytämään edullisen aarteen Huuto.netistä. En ollut nettishoppailutuulella enkä nykyään edes kiusaa itseäni tässä rahatilanteessa nettihuutokaupoissa, vaan törmäsin Katri Niskasen villaiseen luomukseen googlatessani jotakin ihan muuta. Niin siinä kuitenkin sitten kävi, että päädyin huutamaan itselleni Woo-boleron ja syömään viikon verran makaronia. Mutta kuunnelkaa kuitenkin puolustuspuheeni. Tämä bolero ei nimittäin ole vain bolero, vaan myös villamekko, huppu, kaulahuivi ja vaikka mitä! Monitoimituotteita rakastavana ihmisenä päätin hankkia tämän itselleni jo syksyllä, kun bolero tuli himpun alle kahden sadan euron hintaan myyntiin Niskasen putiikkiin. Katsokaa itse, mihin kaikkeen Woo taipuukaan. ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA