OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rakas. Vaikka olenkin täällä kaukana Lontoossa, ajattelen sinua koko ajan ja järjestin lähtiessäni pienen yllätyksen sinulle sinne Suomeen. Yllä oleva kuva saattaa hieman hämätä, vaikka se aiheeseen liittyykin. En ole oikeasti alasti, tarvitsin vaan täyden huomiosi. Kaipaisin nimittäin apuasi yhdessä tärkeässä asiassa. Minulle vinkattiin juuri ennen lentoni lähtemistä Kanssasi-kampanjasta ja tahdoin kärsimättömänä ihmisenä ehdottomasti osallistua siihen mahdollisimman pian. Luonnollisesti pidän asiasta myös meteliä blogissani, jotta kampanjan idea leviää lukijoilleni ja heidän tutuilleen.

Lähettäisitkö siis kulta rintaliivini, jotka löydät keittiön pöydältä valmiiksi pakattuina, postin vastauslähetyksenä alla olevaan osoitteeseen:

Roche Oy

INFO KANSS

TUNNUS 5006103

00003 VASTAUSLÄHETYS

Ai, miksi ihmeessä? Siksi, että jokaista lähetettyä rintaliiviä kohden Roche tekee 2 euron lahjoituksen rintasyöpäpotilaiden vertaistukeen. Tarkennan vielä, että lähetys on postimaksuton eli tässä on hieno mahdollisuus auttaa ilmaiseksi. Jos joku ei tänä ystävänpäivänä muista omia ystäviään, näinkin pienellä eleellä voi ilahduttaa tuntematonta ihmistä helposti (ja raivata samalla tilaa omaan alusvaatelaatikkoon). Vastaanotetuista liiveistä tehdään lopulta tilataideteos, joka kiertää Suomea ensi syksynä. Taideteoksen pystyttämisessä on eri paikkakunnilla mukana rintasyöpään sairastuneita naisia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pahoittelut rakas, jos petyit yllätykseeni. Minulle on kuitenkin tärkeää osallistua tähän, sillä rintasyöpää sairastavat tai sen jo sairastaneet naiset ansaitsevat ison voimahalin ja tukea syövästä selviämiseen. Siinä vaiheessa, kun tauti itsessään on voitettu, monella alkaa henkinen taistelu taudin jättämiä arpia vastaan. Niin kliseiseltä kuin se kuulostaakin, jokainen nainen ansaitsee tuntea itsensä voimakkaaksi ja seksikkääksi. Seksikkyys lähtee itsevarmuudesta ja hyvästä olosta, joten jos lahjoitukseni voi jollakin tavalla parantaa rintasyöpäpotilaiden oloa ja sitä kautta itsevarmuutta, suomalaisten naisten keskimääräisen seksikkyyden pitäisi tämän kampanjan ansiosta nousta hyvinkin pian. Ja siitähän te miehet tykkäisitte! Eli tavallaan tämä postaukseni on lahja kaikille Suomen miehille, joista itsevarma nainen on seksikkäintä maan päällä! ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Psst! Meikäläisellä oli koko ajan tuubitoppi päällä, senkin pervertti…