Nyt kuulolle, laukkufriikit! Lumi Accessories lähetti uuden kevätmallistonsa pdf-esitteenä tutustuttavaksi ja kysyi, mitkä kuosit mallistosta kolahtavat eniten ja fiksuna tyttönä ajattelin samaan syssyyn jakaa nuo suosikkini myös täällä blogin puolella ja sainkin luvan julkaista tuon raikkaan malliston kuvia etukäteen teidänkin arvosteltavaksenne. Myynnissä kevätmallisto ei valitettavasti vielä ole, mutta nythän voi etukäteen päättää, mitä laukkuja aikoo keväämmällä liikkeissä ja nettikaupassa itselleen väijyä. Oma budjettini ei taida tänä keväänä riittää laukkuostoksiin, mutta ainahan sitä saa haaveilla. Mitäpä elämä olisi ilman unelmia ja tavoitteita.

Pilkkuihastukseni napsahti päälle jossakin vaiheessa tätä haaveasukollaasia tehdessäni eikä ota vieläkään laantuakseen. Myös Lumilla tykätään pilkuista ja niitä onkin keväällä tarjolla muutamassakin eri muodossa. Jotenkin pilkut ovat parhaimmillaan mustavalkoisina, silloin niistä ei ainakaan tule mieleen mikään myrkkyleppäkerttu tai muu ötökkä. Mustavalkoisuus ja pilkut tuovat myös etäisesti mieleen dalmatialaiskuosin, joka tuntuu olevan tänä keväänä taas erityisen pinnalla. Pilkkuja on tarjolla Lumin kevään 2014 laukkuvalikoimissa sekä perinteisenä printtikuviona että hauskana reikäkuviona.

 lumi_pilkut

Mielipiteitä jyrkästi jakava, täysin valkoinen laukku näyttää pitkästä aikaa raikkaalta ja kiinnostavalta halvan sijaan. Jotenkin valkoisen värin liittää helposti keinonahkaan ja huonoihin materiaaleihin, mutta taidolla tuo vaikeakin väri saadaan näyttämään hyvältä. Laukun mallillakin taitaa olla paljon tekemistä sen kanssa, kuinka laadukkaalta laukku ulkopuolisten silmiin vaikuttaa. Sen todistaa Lumi valkoisella laukkukokoelmallaan! Ehkä tiettyjen trendien pitää olla vähän aikaa niin sanotusti out, jotta niistä voi taas pitää. Ainakin minun silmiini tuo kokovalkoinen näyttää taas hyvältä.

lumi_kokovalkoinen

Pilkkujen ohella myös raidat sopivat kevääseen. Siinä, missä pilkut ovat Lumilla pieniä ja siroja, raidat ovat hyvinkin paksuja palkkeja. Raitojen ei tarvitse aina viitata klassiseen merimiestyyliin, vaan niillä voi kikkailla osana muunkinlaisia asukokonaisuuksia. Raitalaukuissa on tarjolla sekä hempeän harmonisia väriyhdistelmiä että hieman vahvempaa kontrastia. Omiin silmiini tuo vahvempi värien vastakkaisasettelu näyttää paremmalta, mutta makukysymyksiähän nämä kaikki ovat. Omia mielipiteitä saa jättää tuttuun tapaan kommenttiboksin puolelle.

lumi_raidat

Kallistutteko te tämän kevätmalliston laukuista eniten pieniin pilkkuihin, raikkaaseen kokovalkoiseen vaiko sittenkin paksuihin raitoihin? Näyttääkö ote kevätmallistosta ylipäätään houkuttelevalta vai mentiinkö tällä kertaa ihan metsään? Jos Lumi kolahtaa merkkinä yleisesti, nettikaupan ALE on myös tässä vaiheessa todellakin tutustumisen arvoinen. :)