OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Se on jälleen lauantai! Vaikka ensin on muutama tunti töitä tehtävänä, olen jo jotenkin aivan viikonloppufiiliksissä. Aloitin aamuni isolla lattemukillisella sängyssä, minkä jälkeen vaelsin jumalaisen kauniin kaupungin läpi töihin karvalakki päässäni. Jaksoin jopa maalata aamulla pienet rajaukset silmiini, kun oli jotenkin vaan niin hyvä fiilis. Nukkuminen on kivaa, mutta työpäivä on tuplasti kivempi, kun ei näytä elävältä kuolleelta. Taivuttelin vähän hiuksiakin ihmetellen samalla, kuinka ne ovat yhtäkkiä kasvaneet kymmenellä sentillä. Eihän noita lasketa enää kohta edes lyhyiksi! Hämmentävää.

Pakkasin eilen vaatekaappini sisällön vartissa(!) muuttovalmiiksi. Hirmuisen kätevää, kun voi vaan heitellä jätesäkkeihin tavaraa. Muuttolaatikot tilasin pikkusälää ja kodinkoneita varten maanantaille, mutta tänään saadaan hyvällä tuurilla muutettua tekstiilit. Pitäisi varata jostakin kirpputoripöytä, sillä pakatessa törmäsin koko ajan vaatteisiin, joista haluan eroon. Noita edullisempia vaatteita, kenkiä ja laukkuja en tosin jaksa naputella nettiin myytäväksi niiden lukumäärän ja tuotteiden kuvaamisen viemän ajan vuoksi. Ja toimituskulut olisivat tuon tason vaatteilla todennäköisesti enemmän kuin niiden arvo, joten helpompi vaan hankkia kirppispöytä jostakin ja palkata pikkuinen apina kiinnittämään niihin hintalaput! :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja sitten salaisen suunnitelmani paljastamiseen. Sormeni ovat syyhynneet jo muutaman päivän ajan, että pääsen kirjoittamaan tämän. Kaikista tänään ja huomenna Osta heti! -hinnoilla ostetuista Huuto.netin sisustus- tai huonekalutuotteistani lähtee 30 % ostohinnasta pois, kun kirjoittaa minulle viestiin taikasanan “VIIKONLOPPUALENNUS” tilitietoja kauppojen jälkeen kysellessä. Kukaan ei oikein harmikseni lue lauantaisin blogeja, joten ajattelin, että on kiva palkita alennuksella erityisesti heitä, jotka blogimaailmassa viikonloppuisinkin pörräävät. Tuotteita on lisäilty alkuperäiseen määrään nähden jälleen ja kaikkia jäljellä olevia tuotteita voi selailla tästä linkistä. Huomioittehan, että alennus koskee tosiaan vain huonekaluja ja sisustustuotteita. Nyt takaisin töiden pariin! :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Psst! Parhaat. Työeväät. IKINÄ.