endure_vietto117

Tiesin jo eilen, että kirjoitan tämän postauksen. Tuskin tämä kaikille teillekään tulee yllätyksenä. Merkkejä on ehkä ollut ilmassa jo pidemmänkin aikaa, mutta en ole tahtonut kiinnittää niihin huomiota. Tutustuin Paloniin tässä postauksessa, rakastuin siihen ajan kanssa. Kävin myymälässä, vierailin pop up -putiikissa ja selasin verkkokauppaa. Ostin ihania asioita. Ja nyt olen lukenut suru-uutisen, oloni on tyhjä. Tuntuu pahalta katsoa, kun kivijalkamyymälä toisensa jälkeen katoaa. Palonin myymälä Helsingin Eerikinkadulla sulkee ovensa viimeisen kerran 25.2.2014. Konkurssi on vielä mahdollista estää, jos loppuajan myynti ylittää tietyn summan. Koko uutisen voi halutessaan lukea täältä, Palonin oma blogi on kaatunut ihmismassojen joukosta. Kaikkea hyvää jatkoon Paloni-ihmisille!

(kuva Nadi Hammouda)