Aika tasan viittätoista minuuttia ennen täyspimeyden laskeutumista ryntäsin lauantaina Jonnan sisäpihalle onnellisena siitä, että kerrankin oli syy pukeutua ja kerrankin joku ehti taltioida tämän harvinaisuuden. Säälittävää, eikö? Säälittävää on myös se, että nyt on tammikuu ja ulkona voi kävellä kärjistä avoimissa kengissä ja lyhyessä, avonaisessa rotsissa. Huivia en ottanut kuviin, mutta kurkku paljaana en sentään tällä kertaa viilettänyt ympäriinsä. Huivien ja laukkujen kuvaaminen ei kyllä muutenkaan jostakin syystä kuulu bloggaustapoihini. Muiden kuvissa niitä on kiva katsella, mutta omissa ne tuntuvat lähinnä ylimääräisiltä härpäkkeiltä. Epäloogisuuden määrä on vakio ajatusmaailmassani. Olen jo aikojan sitten päättänyt, etten edes yritä selittää ajattelutapaani niille, jotka eivät sitä ymmärrä, vaan pitäydyn mieluummin pienemmässä porukassa, joiden kanssa aallonpituus on yhteinen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ehdin eilen illalla istua sen verran kauan koneella, että sain kirjoiteltua paljonkin juttuja ylös blogia varten. Harmi vaan, ettei niitä huvita julkaista jostakin syystä. Haluni uudistua on niin vahva, että, että tiedän kohta tapahtuvan jotakin suurta. Vaihdan kokonaan alaa, muutan toiselle puolelle Suomea (tai maapalloa) tai ajan itseni kaljuksi. Vaikka stressaavaa onkin, elämäni on sen verran tasapaksua tällä hetkellä, että kaipaisin jotakin, mikä sekottaisi sitä hyvällä tavalla. Jotakin pieniä sattumia on jo tielleni osunut, mutta tarvitsisi jotakin isompaa. En inhoa mitään niin paljon kuin tasapaksua ja ennalta-arvattavaa elämää. Pienessä mittakaavassa jotakin tapahtuu koko ajan, mutta se vaan lähinnä ärsyttää.

 OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

mekko – Nanso

rannekorut – H&M

takki – Vero Moda

kengät – Spirit

Noita kenkiä ei olekaan tullut käytettyä pieneen ikuisuuteen. Ne makoilivat parisen vuotta suutarikasassa ja odottivat laiskuusaaltoni loppua. Viime vuoden lopulla sainkin vietyä monta kenkäparia korjattavaksi ja nyt näillä voi taas kävellä. Kenkien alkuperäiset korkolaput oli valmistettu niin pehmeästä materiaalista, että ne kuluivat nauloihin asti jo ensimmäisellä käyttökerralla. Buu! Muuten kengä ovat niin pehmoista nahkaa ja hyvät jalassa, etten oikein väkisinkään keksi niistä mitään valitettavaa. Avoimet kärjet ovat niin minun juttuni, että nämä mustat peruskorkkarit menevät tykkäyslistalla jopa niiden mokkaisten umpinaisten edelle. Se on yksityiskohtien taikaa se. :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA