kortti_1387640044_1636834886263534451087092n

Tässä kissaterapiasta nautiskellessani olen onnistunut koukuttumaan aika pahasti erääseen sovellukseen. Omasta lemmikistä on kiva väsäillä nettijoulukortteja tai miksei näitä voisi tulostaakin ja lähettää ihan postissa. Löysin Mustin ja Mirrin joulukorttikoneen hieman vahingossa ja nyt tekisi mieli pommittaa ihmisiä söpöillä korteilla aamusta iltaan. Entä, jos lähettäisin ensi vuonna kaikille ystäville, jotka lähettävät lastensa kuvista tehtyjä joulukortteja, takaisin söpön kissakortin? Miau?

Finski-kissamme ansaitsee ehdottomasti omat korttinsa, se kun on ollut suunnaton apu joulumasennuksen torjumisessa viimeisen vuorokauden aikana. Täällä on maa mustana, kolmelta pimeää ulkona ja lapsuudenkotini on muutamaa huonekalua vajaa tyhjäksi muutettu. Istun tälläkin hetkellä olohuoneessa nojatuolissa katsellen televisiota, joka sijaitsee lattialla. Muita huonekaluja täällä ei sitten olekaan. Jotenkin synkkä tunnelma, mutta tämäkin voittaa sen oudon ilmapiirin, mikä uudella talolla vallitsee. Se ei vaan tunnu kodilta. Vielä.

kortti_1386512013_55569010150718900153446341990199n

Nyt lähden kokkailemaan pikkusiskolle ruokaa. Se raasu kun on tänään ja huomennakin vielä töissä ja pääsee vasta sitten leipomisavukseni. Todellisuudessahan häärin keittiössä yksin ja ajan pois kaikki apuriehdokkaat, jotta saan tehdä itse mahdollisimman paljon. Mietin, että jos pidän itseni kiireisenä, en ehdi masistella niin paljon. Teidän mahdollista joulumasistanne koetan laimentaa huomisella arvonnalla, jossa joku onnellinen voittaa merkkikenkäparin itselleen. Huomiseen siis, joulutonttuseni! Toivotaan, että yöllä sataisi lunta…