IMG_9532

Ette usko, että oli hauskaa päästä pitkästä aikaa kunnon pyjamabileisiin! Edelliset pyjamabileeni olivat aika alakuloiset ja hyvin valkoviinipitoiset, joten tällainen limsapainotteinen hengailuilta blogityttöjen kanssa teki hyvää. OnePiecen ja Re:fashionin yhteistyökampanjassa järjestimme Nooran, Jonnan ja Sallan kanssa pienimuotoiset pyjamabileet, joissa OnePiecen haalarit olivat ainoat sallitut vaatteet sukkien ja alusvaatteiden lisäksi. Bileet järjestettiin Klaus K -hotellissa, jonka aamupala on muuten ihan mieletön. Mutta mielettömät olivat meidän bileemmekin, naurua ja huonoja juttuja riitti vaikka kuinka!

Bloggaajaneitoset napsivat tietysti kuvia itsestään ja toisistaan illan aikana. Aivan kuten asiaan kuuluukin. Kerrankin olin sellaista seuraa, ettei puhelimen räplääminen tai kuvausavun pyytäminen hävettänyt. Lisäksi intouduimme pelailemaan hieman pullonpyöritystä. Voi sitä riemua, kun kaveri joutuu vastaamaan noloon kysymykseen! Mitään kamalia tehtäviä emme saaneet keksiä, vaikka odotin hieman salaa, että joku olisi viuhahtanut hotellin alakerrassa tai joutunut vaatteet päällä kylpyammeeseen. No, ensi kerralla sitten. ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Seuraavaksi kokeiltiinkin erilaisia kasvonaamiojuttuja. Todistusaineistoa on tosin tasan meikäläsen nassusta, muita taisi monsterina kameran edessä esiintyminen jännittää liikaa. Vaikka pyjamabileissä riehutaankin lähes poikkeuksetta, jotenkin sellainen rentoutushetki kuuluu osaksi iltaa tasapainottamaan sokerihumalaa ja ystävien aiheuttamaan riehaantumista. Jonna siveli ystävällisesti kasvoilleni naamion, joka muistutti epäilyttävästi hammastahnaa. Jos olisi ollut aikaa, kasvonaamioiden valmistamisesta olisi voinut tehdä bileisiin oman ohjelmanumeron. Siksi listasinkin hieman DIY-kasvonaamiovinkkejä teille, jos satutte joskus tarvitsemaan sellaisia.

Kotitekoisten kasvonaamioiden parhaat raaka-aineet ovat:

  • kosteuttava avokado
  • kiinteyttävä hiiva
  • kirkastava jogurtti
  • rauhoittava hunaja
  • kuorivat sokeri, suola ja kahvinpurut
  • puhdistava kananmuna
  • raikastava kurkku

Noissa kotikeittiön kosmetiikkkatuotteissa on se hyvä puoli, että kun naamio on valmis, voi lopuista kurkuista ja avokadosta koota herkullisen voileivän tai loput hunajat voi herkutella luonnonjogurtin kera. Parasta on, kun saa keittää pannullisen kahvia pressopannulla saadakseen kahvinpuruja kasvonaamioonsa. Ainakin tämä kahvirakastaja kiittää.

IMG_9549

Kun hiljaisempi hetki oli ohi ja kasvonaamiot huuhdeltu viemäriin, tartuimme jälleen toimeen ja jatkoimme juoruamista. Se lienee pyjamabileiden syvin tarkoituskin tai ainakin yksi niistä. Loppuillasta innostuimme vielä tanssimaan villisti Ylviksen The Fox -kappaletta sängyllä ja ilta huipentui kunnon tyynysotaan. Jonna julkaisee myöhemmin pyjamabilesoittolistan omassa kampanjapostauksessaan, ihan vinkkinä vaan. Miten kivaa voikin olla alkukantainen riehuminen ja musiikin tahtiin pomppiminen? Jonnalla tosin oli tenttikirja koko illan mukana, joten aina, kun meno yltyi liian villiksi, naapurini katosi paksun kirjan taakse. Se on kai ajanhallintaa parhaimmillaan.

onepiece_sleepover-44onepiece_sleepover-46OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vielä, kun muistan sanoa, niin haalarihimotuksen iskiessä kannattaa klikata itsensä ostoksille TÄSTÄ LINKISTÄ, sillä Re:fashion-portaalin lukijat voivat linkin kautta shoppailla 20 % edullisemmin kuin muut. Alennus lasketaan automaattisesti kassalla. Edullisempia haalareita voi shoppailla alennuksella jouluaattoon asti, mutta vaikka toimitus onkin OnePiecellä hirmu nopea, kannattaa alennus hyödyntää vielä, kun varastoissa riittää tavaraa. OnePiece myy muitakin tuotteita kuin haalareita, joten valikoimat kannattaa selata huolella läpi. Jos linkki ei toimi, alennuksen saa myös koodilla REFASHION2 verkkokaupan kassalla.

Nyt seuraa vielä se paras osuus (kyllä, vielä parempi kuin tuo alennuskoodi) kampanjaa. Yhdellä teistä on nimittäin mahdollisuus voittaa omat pyjamabileet neljälle hengelle haalareineen, herkkuineen, kosmetiikkanameineen ja elokuvaelämyksineen. Palkintopaketin arvo on n. 1500 euroa! Tämä ei ole mikään pääkaupunkiseutulaisten juttu, vaan bilepaketti toimitetaan voittajan pyytämään osoitteeseen. Pyjamabileitä voi viettää vaikka sisarusten kanssa kotona, ystävien kanssa jonkun ystävän luona tai perjantaina työpäivän jälkeen työpaikan virkistystilassa.

OSALLISTU PYJAMABILEARVONTAAN TÄSTÄ! :)