OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Se olisi sitten jälleen pahamaineinen maanantai. Aika kuluu tähän aikaan vuodesta jotenkin mielettömän nopeasti, melkeinpä jopa surullisen nopeasti. Juttelin juuri eilen tietokoneella Tampereella asuvien ystävieni kanssa ja totesin, etten todennäköisesti ehdi tavata heitä ennen joulua. Viikonloput vaan täyttyvät jotenkin itsestään, vaikka olen tietoisesti opetellut kieltäytymään kaikesta vähänkään turhasta. Blogiringin perustajan kanssa vähän aikaa sitten juteltuani tämä puolihysteerinen oloni helpottui hieman, sillä heilläkin meni kuulemma puolisen vuotta ennen kuin homma alkoi rullata omalla painollaan. Olen ehkä liian kärsimätön yrittäjäksi, kun tahtoisin tuloksia heti tai oikeastaan mieluummin jo äsken.

Mietiskelin tässä tulevaa joulukuuta ja ajattelin tänäkin vuonna panostaa tuttuun tapaan adventtiarvontoihin blogissani. Joulukuun alusta lähtien siis sunnuntaisin blogistani löytyy koko päivän ajan kestävä arvonta. Tarjolla tulee olemaan mm. kenkiä ja koruja, vain muutaman aiheen teille paljastaakseni. Vaikka tämä tuntuu jo erityiseltä “lahjalta” teille, mahtavin arvonta IKINÄ tulee olemaan aivan erityisellä kampanjasivulla, jonne joulukuun aikana linkkailen. Ihan vaan vinkkinä, jos täysin sponsoroidut pyjamabileet kiinnostavat yhtään, niin jo viikon päästä sellaiset on mahdollista saada itselleen hyvällä arpaonnella.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

mekko – SheInside (saatu) LOPPUUNMYYTY!

kengät – Minelli

Toimistopäivän asunani on toiminut tänään (ainakin tällaisen kolmeakymppiä lähestyvän bloggaajan mielestä melkein hävyttömän lyhyt) printtimekko, jota sovittelin jo aiemmin pinkkien hiusteni kanssa, mutta se ei tuntunut silloin alkuunkaan hyvältä. Nyt tummalla tukalla tykkään mekosta hurjasti. Sen printti on ihan huikea väritykseltään! Ihan mekkosiltani en koko päivää hengaillut, vaan heitin jossakin vaiheessa toimistolla asuvan mustan neuleeni mekon päälle. Ulkona oli aamulla muka pakkastakin ja hengityskin höyrysi kuvausvaiheessa, mutta jotenkin ei ollut kuitenkaan yhtään kylmä. Ihan ihme tämä verenkiertoni, kun aina on lämmin tai jopa liian kuuma. Tällaista tämä “kuumakallen” elämä pahimmillaan on.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ttiedättekö sen tunteen, kun tahtoisi vaan makoilla viltin alla kaikki päivät kuumaa glögiä litkien? Jotenkin synkkä syksy masentaa, mutta toisaalta taas on kierolla tavalla ihanaa, että voi tunnelmoida kynttilöiden kanssa iltaisin kotona. Käytän nykyään kirkasvalolamppuani salaa tunnelmavalaisimena pienelle teholle kytkettynä. Täydellä teholla taas se käy ihan valaisimesta, sillä nykyinen kattovalaisimeni ei valaise tasan mitään, vaikka siihen vaihtasi kuinka kirkkaan lampun. Tai ongelma on ehkä enemmänkin se, ettei siihen saa ruuvata kiinni kovinkaan kirkasta lamppua. Isot ovat tämänkin tytöt ongelmat. Palaillaan taas pian, koetan selvitä rankasta elämästäni! ;)