Jälleen yksi haastava kenkäviikko takana! Tällä viikolla törmättiin sekä vastoinkäymisiin että tietynlaisiin onnenpotkuihin, jotenkin viikko olikin sitten lopulta jälleen kokonaisuutena aika tasapainoinen. Vastapainona sille, että blogiportaalimme lanseerausjuhlapäivänä jouduin ensimmäistä kertaa käyttämään kahdet kengät yhden päivän aikana, vietin nimittäin kaksi päivää käymättä ulkona eli sain valita kahdet kengät, jotka noina päivinä sitten “käytin” kenkävalikoimistani pois. Aika matalilla kengillä mentiin koko viikko eli ei mikään taktisin veto meikäläiseltä, vaikka itse sanonkin.

kh15

Viikko starttasi etätyöpäivällä maalla ja hengailin vetoketjubootseissa varsin rennoissa tunnelmissa. Tiistainakin käytin bootsit, mutta nämä olivat hieman eri maata kuin nuo maanantain versiot. Kilpakumppanini kanssa juuri höpöteltiin, miten bootseissa aina kävelee jotenkin itsevarmemmin ja miehekkäämmin. Keskiviikkona olikin sitten juhlapäivä. Kasasin juhlapaikkaa Crocsin purkkareissa, mutta illaksi vaihdoin jalkaan mustat pleksikorot. Onneksi nämä ovat vielä käyttämättä ihonvärisinä versioina! Niistä punaisistahan vain edelleen haaveilen.

kh16

Torstaina oli aivan hirveä olo keskiviikon juhlien vuoksi. Olo oli toki hieman darrainenkin, sitä en kiellä viimeisen tunnin drinkkien vuoksi, mutta enemmänkin hirveä olotila johtui stressin laukeamisesta. Sain ylioppilaskirjoitustenkin jälkeen muutaman vuorokauden päänsäryn eli tämä tuska on meikäläiselle ihan tuttua hommaa stressaavien tilanteiden päätyttyä. Perjantaina uhrasin mukavat, matalat saappaat, vaikka kaikki tällaiset kengät oli tarkoitus säästää lumisille päiville. Jos siis tämä haaste nyt jatkuu talveen asti. Lauantaina ja sunnuntaina sainkin sitten käytettyä kahdet kirpputorilla juuri myymäni kengät, jotka siis hyvästelin kuvaamalla ne jalassani. Että sellainen viikko! :)

(Crocsit ja Reebokit saatu)