_HMH7136_HMH7046_HMH7058_HMH7182_HMH7037_HMH7072

Vielä eilen aamulla mietin, miten kuvailen #MUSCHTAIL-juhlistamme paljon todistusaineistoa ja materiaalia myös meidän järjestäjien näkökulmasta blogiani varten. Totuuden nimissä en ehtinyt ottaa eilen yhtään valokuvaa, asuani ei kuvattu kokonaisuudessaan ollenkaan, en ehtinyt jutella läheskään kaikkien kanssa ja muutenkin moni asia meni juhlissa pieleen. Se pelätty puheeni? Meni aivan pyllylleen! Silti moni kiitti juhlista ja kehui niitä minulle. Olen onnellinen selvittyäni hengissä ja vielä onnellisempi siitä, ettei ainakaan lähitulevaisuudessa ole suunnitelmissa samanlaista projektia. Tämän enempää en jaksa kirjoittaa, sillä olen aivan hajalla. Muiden bloggaajien seinäkuvia voi katsella täällä ja yleisiä juhlakuvia täällä. Hyvää yötä.

_HMH7133

(kuvat: Heli Hirvelä)