MJ-CCL logo2

Juhlissa on kivaa, bileet on hauskoja ja paardit on parhaat. Varmasti kyllä, mutta siinä vaiheessa, kun on itse järjestämässä jotakin tapahtumaa, uhkaa se hauskuus joskus kadota kokonaan. Ei muuten, mutta asuntoni oli viikon verran niin täynnä viiksi-aiheista sponsoritavaraa, että lattialla ei mahtunut kävelemään! Mukavan rentouden ja odotuksen tilalla on huoli siitä, että jokin menee pieleen ja kauhu, etteivät ihmiset viihdy. Re:fashion-portaalimme lanseerausjuhlia vietetään tänään illalla ja vaikka niistä onkin varmasti tulossa hauska tapahtuma, olen roolistani järjettömän stressaantunut. Pelkään olevani tilaisuudessa niin väsynyt ja hajalla, että coolin puheen sijaan nyyhkäisen mikrofoniin: “Haluan kotiin nukkumaan!”

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

En ole ehtinyt oikeastaan edes miettiä, mitä pukisin tapahtumaan ylleni ja miten itseni sinne stailaisin. En koe olevani juhlissa mitenkään tärkeässä roolissa, vaikka itsekin bloggaan portaalissa, sillä järjestäjänä olen luultavasti koko ajan tekemässä jotakin taustahommia jossakin nurkassa. Teemana meillä on vuodenajan mukaisesti viikset ja asukoodina cocktail. Bileiden yleinen teema on siis ovelasti #MUSCHTAIL (eli mustache + cocktail), minkä mukaan lahjakassitkin on suurilta osin kasattu. Juomista meitä sponsoroi Coca-Cola Light ja vieläpä se upea Marc Jacobs -versio. Alkoholijuomista mukana ovat muodikas Martini ja viiksekäs Ginger Joe. Lahjakassien hemmottelupuolesta vastaavat hiukseni aikanaan pinkeiksi muuttanut Biozell ja Aco sekä tietysti upea YSL. Seuraavan päivän oloa helpottavat Darra-tabletit, ja juhlavieraiden elämästä juhlien jälkeen hieman tekee herkullisempaa A21 Dining. Kuvausseinän rekvisiitan, itse lahjakassit ja huikeat viiksilahjat saimme Tigerilta. Voi, miten tykkäänkään tästä teemasta!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pidättehän minulle peukkuja illalla, että en ryssisi mitään elintärkeää tai nolaisi itseäni ihan täydellisesti. Luultavasti aamulla laitetut hiukseni ovat ihan pörrössä ja meikki sulanut, mutta ainakin yritän näyttää ihmiseltä koko päivän. Ulkonäöstäni huolehtii onneksi Saxcé-tyttöjen huipputiimi ja L’Oréalin huipputuotteet, joten teoriassa olemukseni pitäisi kestää iltaan ja seuraavaan aamuunkin asti hyvänä. Juhlakuvia ja -tunnelmia postailen tänne heti, kun ehdin. Luultavasti jo huomenna aamulla, sillä ajattelin jättää varsinaisen biletyksen väliin, jotta huominen ei menisi ohi darrasta kärsiessä. Paitsi, että Darra-tablettien avulla senkin välttäminen on helppoa. Uskokaa pois! :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA