Surkuhupaisan kenkähaasteen seitsemännen viikon aikana koettiin tunteita ihan laidasta laitaan. Viikon aikana rakastuin uudelleen muutamaan kenkäpariini, ilostuin löydettyäni varastosta kasan unohtuneita talvikenkiäni ja ärsyynnyin Converse-tennareihini niin, että naputtelin hetken mielijohteesta ne kaikki myyntiin tänne. Olen alkanut myös miettiä, kestäisinkö haastetta mitenkään jouluun asti vai onko se aivan pyhä mahdottomuus. Saa nähdä, miten meidän tyttöjen käy, kun ensilumi sataa maahan. Toivottavasti se tapahtuu kuitenkin vasta pitkällä joulukuun puolella, sillä rakastan käyttää avokkaita toimistolla. En tahdo luopua niistä!

 kh13

Maanantaina vietin toimistopäiväni keltaisissa mokkakorkkareissa, joiden kanssa tulikin hieman ongelmia. Olin ilmeisesti ostanut kengät jalat turvoksissa, joten “normaalitilassa” jalkani ovat kenkiin ärsyttävästi liian pienet. Saa nähdä, otanko nämä sitten käyttöön kesäkorkkareina, kun jalat ovat turvonneemmat, vai myynkö nämäkin pitkin hampain pois. Tiistaina oli Sorel-päivä ja korkkasin PR-toimistolta saadut karvakengät. Nuo kiilakorot ovat niin lämpimät ja mielettömän hyvät jalassa, että toivoisin tämän haasteen loppuvan, jotta voisin käyttää noita joka päivä! Keskiviikkona käytin pois valkoiset Converseni. Torstaina taas lönkyttelin menemään pitsisissä nilkkureissani, joita totesin inhoavani. Kummasti se maku ja mieli muuttuu kenkien suhteen.

kh14

Perjantaina käytin viimeiset Converset töissä. Vaikka pinkki väri onkin ihana, luovun kengistäni silti mielelläni. Lauantaina hengailin landella ruskeissa Bullboxer-bootseissani, joiden sisäpuolella on ihanan lämmintä karvaa. Näitä pitää vähän vielä venytellä, jotta kenkiin mahtuu paksumpikin sukka, mutta muuten kengät ovat mahtavat talveksi. Ne eivät ole aivan noin punertavat kuin kollaasin kuvassa. Sunnuntaina hurjastelin korkeissa koroissa, koska pääsin liikkumaan autolla paikasta toiseen eikä kenkien tarvinnut olla kävelyyn sopivat. Aika onnistunut viikko siis kokonaisuutena, vaikka uhrasinkin monet matalat kengät ennen ensilumen satamista. Hyvä minä! :)

(Sorelit, Bullboxerit ja Converset saatu)