Voihan aurinko, minkä teit! Huomasin jälleen tänään, että työskentely on sata kertaa tehokkaampaa raittiissa ilmassa ja auringonpaisteessa kuin tunkkaisessa ja ahtaassa toimistossa, että jäin vielä maanantaiksi vanhempieni luokse. Etätyöpäivinä saa useasti paljon enemmän aikaan kuin ns. normaalina toimistopäivänä, koska jostakin syystä työmotivaatio kasvaa hyvässä työympäristössä. Siksipä naputtelin aamulla monta tuntia olohuoneen lattialla työasioita, työkaveritkin olivat seurana nettiyhteyden päässä. Ehkä illuusio kivemmasta työpäivästä johtui siitäkin, että koska kahvikupissani oli koko ajan lämmintä kofeiiniherkkua tarjolla, aivoni luulivat minun olevan koko päivän kahvitauolla. Hienosti huijattu!

Sain sunnuntaiaamuna päivän ensimmäistä kahvikupillista hörppiessäni jostakin päähäni kokeilla itselleni hyvin epätyypillistä pukeutumistyyliä. Olen henkeen ja vereen farkkuihmisiä, mutta double denim -innostus ei ole silti suosiostaan huolimatta koskaan oikein tarttunut minuun. Tämän vanhan asukokeiluni lisäksi siis. En yleensä edes innostu mistään muoti-ilmiöistä vain siksi, että ne ovat muotia, vaan valitsen omaan tyyliini sopivat jutut ja sovellan niitä. Jotkin ilmiöt jäävätkin sitten vaatekaappiini asumaan niin, että käytän niitä innolla vielä silloinkin, kun ne eivät ole enää muotia. Terveisiä vaan mustille nahkahousuilleni ja boyfriend-farkuille, jotka pääsivät jälleen kerran ulkoilemaan. Nyt, kun tuplafarkkutrendi alkaa olla jo menneen talven lumia, päätin huvin vuoksi testata sitä. Tuli muuten lievästi maalaisjuntti-fiilis, kun asukuvatkin otettiin vielä n. 2500 asukkaan paikkakunnalla. Jiihaa! :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

farkkupaita – Only (saatu)

farkut – H&M

vyö – 2nd hand

kengät – TopShop

Tuon farkkupaidan sain parisen viikkoa sitten jostakin pressikassista. Itse en farkkupaitaa olisi edes ostanut, mutta kun sellaisen nyt omistan, tahdoin kokeilla sitä osana jotakin asua ennen kuin päätän sen lopullisen kohtalon. Tavallaan paita on ihan kiva. Tai siis koko asu on hauska ja kiva, mutta en tunne siinä oloani yhtään kotoisaksi. En ole siinä MINÄ. Tämä oli kai vain luova kokeilu. Onneksi en kuitenkaan ollut yhtä luovalla tuulella kuin lauantaina, kun perusasukuvien sijaan saitte hieman erilaisia asukuvia. Sekin johtui vain siitä, että olin yksin kotona eikä paikalla ollut ketään, kenet olisi voinut nakittaa asukuvaajaksi. En käytä kamerani ajastinta kuin pakon edessä ja silloinkin hyvin pitkin hampain. Mutta mehän sovittiin, että luovat asukuvat ovat välillä ihan ok. Eikö? :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA