Edit: Nyt toimivat postauksen kommentitkin. Kiitos tästäkin tempusta, WordPress!

Hiiteen rumat ja viiksekkäät miehet, nyt keskitytään viiksekkäisiin kissoihin! MEOWEMBER on nimittäin täällä ja on aika levittää sanaa hyvän asian puolesta. Kisu eli Kissojen suojelu ry julisti kaikille kollikissoille avoimen viiksikuvakisano, josta minä kissarakastajana luonnollisesti innostuin heti. Me Finskin kanssa osallistuimme kisaan eilen ja jännitämme nyt, pihin sarjaan päädymme kisaamaan, sillä sitä ei tässä kisassa saa itse päättää. Kisassa on kolme sarjaa, joita ovat “kylän komeimmat”, “nakkiakin naurattais” sekä “junnukollien oma sarja – kyllä ne vielä kasvaa”. Tietysti toivomme pääsevämme ensimmäiseen sarjaan, mutta kaikki kelpaavat kyllä. Pääasia, että olemme kisassa mukana viiksinemme.

viiksikisa

Jos sinäkin haluat osallistua kuvakisaan poikakissasi kanssa, kuvaa kollisi kuonokarvat ja lataa kuva Kisun Facebook-sivuille tai lähetä sähköpostilla kuva osoitteeseen posti[a]kissojensuojelu.fi. Osallistuthan 25.11. mennessä. Osallistumisajan jälkeen kuvat kootaan yhteen kansioon Kisun Facebook-sivuille. Voittajakuvia äänestetään tykkäämällä omasta suosikkikuvasta 30.11. mennessä. Jokaisen sarjan viiksekäs voittaja saa itselleen vuoden 2014 Kollikalenterin ja kuulemma vielä komean kunniakirjankin.
Ihan huvikseen en kuitenkaan tätä kilpailua teille esittele, vaan ihmisten Movemberin tapaan tälläkin viiksikisallakin on tavoite auttaa. Kisu haluaa muistuttaa meitä ihmisiä kissojemme (näin kauniisti sanottuna) kulkusten poistamisen tärkeydestä. Kissojen suojelu ry tiedottaa, että kastraatio suojaa kollia vakavilta sairauksilta ja parantaa samalla kollin ja hänen ihmistensä yhteiselämän laatua. Tämän suloisen Meowember-kisan yhteydessä voitkin nyt kartuttaa ns. kulkustenpoistorahastoa haluamallasi rahasummalla. Lahjoitustiedot löydät postauksen lopusta. Törmäsin MEOWEMBERIIN alunperin Elämää Kisun ensikodissa -blogissa, josta ihana lukijani minulle vinkkasi. Muistakaa, että mikään lahjoitus ei ole liian pieni. :)
meowember2 2
Lahjoita tänne:
Kissojen suojelu – Kisu ry
FI40 1146 3001 1286 66
VIITE 10171

(kuva: Kissojen suojely ry)