OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Terveisiä maalta! Täällä hulitetaan Finski-kissan kanssa aikamoista kyytiä ympäri taloa ja ihastellaan kaunista syyssäätä luonnossa lenkkeillen. Nautin nyt olostani kotona mahdollisimman täysivaltaisesti, sillä ihan pian vanhempani muuttavat eikä kotitaloni ole enää kotitaloni. Aion tuijottaa näitä kuluneita huonekaluja, kissanraapimia tapetteja ja kuulakärkikynällä lapsena sotkettuja lattioita niin kauan, ettei muutto enää itketä. Tärkeintähän on, että muuton jälkeenkin kaikki minulle tärkeät ihmiset asuvat saman katon alla. Tai pikkusiskoni ei, mutta se tapaus nyt on juttu erikseen. Saattaisi luulla, että hermolomalla pitäisin myös blogilomaa, mutta tilanne on todellisuudessa se, että mitä enemmän postaan, sitä stressittömämpi olen. Ja tietysti tämä yhtälö toimii myös toisinpäin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Haluatteko muuten tietää, mikä on tietokoneella työskentelevän some-addiktin painajainen? Tietysti se, kun työpäivän aikana puhelin ei mene päälle ja yrittää kirjautua Facebookiin, mutta ei saa varmistuskoodia puhelimeensa ja se puhelin on samalla myös ainut kamera, jolla saisi lähetettyä todisteen henkilöllisyydestään Facebookin ylläpidolle. NOT COOL. Enpä sitten sen työpäivän aikana paljon päivitellyt työpaikkani Instagmran-tiliä tai FB-sivuja tai ollut yhteydessä kehenkään. Kyllä syö naista. Muutenkin ketuttaa tämä puhelinkarmani, kun onnistun rikkomaan huolimattomuuttani kaiken.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

toppi – H&M

pitsitakki – SheInside (saatu)

housut – Pieces (saatu)

kengät – Bullboxer (saatu)

Koetan hetken keskittyä iloisempiin asioihin, jotta tämä ärsytys laimenisi. Niihin asioihin laskettakoon päivän asuni, joka oli tällä kertaa tunnelmaltaan aika hempeä. Kävin hakemasta varastosta talvitakkeja torstaina, kun löysin talvikenkävarastoni. Kenkähaastetta jaksaa siis ehkä vieläkin pidemmälle kuin marraskuun loppuun, koska matalien ja mukavien kenkien puutteeni on se, minkä ansiosta kilpakumppanini tulee minut voittamaan. Tämän otin puheeksi, koska varastosta löysin mm. nuo ruskeat bootsini, jotka olin täysin unohtanut. Hyvä niin, sillä haaveilin juuri alkuviikosta sattumalta ruskeista kengistä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kirjoitin vaatekaappivalaistumisen saatuani, että lopetan kaikki yhteistyöni, joiden kautta asuntooni virtaa vaatteita kuukausittain. Vaikka ilmoitin yhteistyön päättyvän, viimeiset pakettini ovat vielä matkalla ja esittelen teille nyt yhden uuden vaatteen. Nettikauppa, jonka kanssa olen pitkään jo tehnyt yhteistyötä, on SheInside. Sieltä löytyy sekä hyviä materiaaleja ja laadukkaita vaatteita, että muovisia hökötyksiä, jotka eivät näytä yhtään samalta luonnossa kuin tuotekuvissa. Suurin hitti ovat olleet mekot ja varsinkin neuleet, jotka ovat kaikki jääneet aktiivikäyttöni.

Ensimmäinen esiteltävä vaate uudesta tilauksesta on tuo vaalea pitsirotsi. Näitä oli myynnissä mustinakin, mutta en jotenkin lämmennyt tummalle versiolle tällä kertaa yhtään. Yleensä musta pitsi on kyllä mieleeni. Harmi, ettei Helsingissä ole hyytävän merituulen vuoksi enää niin lämmin, että tämä menisi yksinään ulkotakista, vaan rotsin päälle on ulos lähdettäessa puettava suosiolla tekonahkatakki. Pitsirotsin romanttinen tunnelma on kovasti mieleeni, mutta se taitaa päästä tosissaan taas käyttöön vasta keväällä, kun sitä voi käyttää ihan takkina.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Postaus meinaa venähtää vähän liian pitkäksi makuuni, joten käperryn suosiolla sohvannurkkaan nautiskelemaan siitä, että saan katsoa pitkästä aikaa televisiota rauhassa eikä pahemmin kuin minä höpöttävä poikaystäväni ole vieressä kyselemässä koko ajan hassuja kysymyksiä. Elokuvien katsominen on yhtä tuskaa, kun joku kyselee vieressä kaikenlaista. “Ai, oliko toi se murhaaja?” “Niin, mikä tän elokuvan nimi olikaan?” “Uskotko, niin toi on nyt raskaana?” Taidan kirjoittaa oodin hiljaisuudelle ja omalle ajalle. Oikeastihan on jo vähän ikävä, mutta sitä en kyllä aio julkisesti tunnustaa. Palaillaan! ;)