Kyllä, ne ovat autenttisia asukuvia! Ehdin pitkän työpäivän aikana raahata lounastauolla erään kollegani ulos ja pakotin hänet kuvaamaan asuni nopeasti, kun kerrankin riitti valoa. Tämän mukavan onnenpotkun lisäksi olen iloinnut tänään myös siitä, että pääsen käymään kotona viikonloppuna. Stressitaso on taas sen verran korkea, että muutama päivä maalla tekee hyvää. Kissaterapiaakin enemmän ikävöin pitkiä lenkkipolkuja, sillä tämä pullamössö elämä ahdistaa todella. Treeniaikaa ei vaan ole ja ruokarytmi on niin epäsäännöllinen, että ruokarytmiä ei ole oikeastaan ollenkaan. Ahdistaa katsoa peiliin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Täydellisessä maailmassa ihminen nukkuu 8 tuntia, tekee 8 tuntia töitä ja viettää 8 tuntia vapaa-aikaa. Ja tämä ihana tilanne kuvaa vasta arkipäiviä, sillä viikonloppuisin lauantai ja sunnuntai ovat kuulemma joillakin onnellisilla vapaapäiviä. Pidätte minua varmaankin säälittävänä, kun haaveilen tällaisesta, mutta tällä hetkellä normaali työviikko saattaisi jo pelastaa henkeni. Sellainen ihan optimaalisesti ajoitettu työviikko tämän kiireen sekaan tekisi todella hyvää. Tällä hetkellä en oikein osaa sanoa, koska olen töissä ja koska vapaalla. Kuten jo sanoin, muutaman päivän irtiotto maalle tulee tekemään hyvää.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

neule – Vero Moda (saatu)

housut – H&M

kengät – Jeffrey Campbell

Vaikka Jeffrey Campbelleissa on kieltämättä sitä jotakin, olen niitä käytettyäni alkanut miettiä, ovatko ne sittenkin makuuni liian “möhköjä”? Jotenkin taidan sittenkin pitää enemmän siroista kengistä, kun superpaksuista platformeista ja tolppakoroista. Vivahde-erojakin tosin löytyy, sillä pidän näistä Jeffreyistä huomattavasti enemmän kuin esimerkiksi juurikin näistä tämän postauksen pitsinilkkureista. Voikohan asiaan vaikuttaa sekin, että Lita-kenkiä on näkynyt bloggaajilla niin paljon, että olen ehtinyt kyllästyä niihin? Hirveää, jos joku muu ihminen voi pilata minun kenkäni käyttämällä samaa mallia olevia. Toivottavasti asia ei ole niin! :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Psst! Kengistä puheen ollen, huutakaahan nämä turhakkeet pois…