En voi uskoa, että selvisin tästäkin viikosta kenkähaastetta jatkaen kunnialla. Haasteen aikana olen saanut selkeytettyä kenkämakuani todella paljon ja odotan jo haasteen loppua siinä mielessä, että pääsen karsimaan turhat kenkäparit kokonaan pois viemästä tilaa pienestä yksiöstäni. Jonkinlainen selkeyttämisprojekti on selvästi tuloillaan ja liitän sen myös tietynlaiseen mielenrauhaan, jonka saan siitä, että elämäni joku osa-alue on aiempaa paremmassa järjetyksessä. Tätä kivaa en malttaisi odottaa. Mutta jotakin kivaa teillekin, sillä  ilokseni voin myös ilmoittaa Kenkähaaste2013-kampanjasivummekin on päivittynyt. Käykääpä tutustumassa uuteen arvontaan, jonka palkinto eli vapaavalintainen kenkäpari voi olla jopa 1000 euron arvoinen. NIINPÄ!

kh11

Aloitin viikon kenkäkaappini mukavimmilla tennareille eli joillakin halpahallin versioilla, jotka hakkaavat Converseni 100-0. Tiistaina flunssa iski päälle kunnolla ja käväisin kaupassa Crocsin purkkareissani. Keskiviikkona käytin jälleen yhdet Conssit. Nuo pääkalloballerinat kiteyttävätkin viime viikon ryssimiseni aika hyvin, sillä unohdin instata ne torstaina, minkä vuoksi kuvasin ne uudelleen sunnuntaina (alkuperäisen kuvan ollessa jumissa rikkinäisessä puhelimessani). Onneksi Veera oli torstaina luonani todistamassa, että todella pidin kenkiä, niin tätä ei voi epäillä huijaukseksi. Pelkäsin jo häviäväni koko kisan! Ärsytyksen vuoksi kuvasin kengät sitten kotona vessanpytyn päällä. Vertauskuva, you know.

 kh12

Perjantaina tuli todistettua, että en ole ollenkaan sinut ainoiden herrainkenkieni kanssa. Kilpakumppanini lupasi onneksi harkita kenkien adoptoimista haasteen jälkeen, sillä sen aikanahan ei saa kenkiä ostella. Lauantain sairastin jälleen kotona astumatta varpaallanikaan ulos, joten sääntöjen mukaisesti “käytin” itseltäni kenkäparin. Spiritin niittikorkkarit eivät ole kovin käytännölliset ja kuvauksia vartenhan ne aikanaan hankittiinkin, joten tavallaan olen tyytyväinen, että ne on nyt käytetty. Sunnuntain seisoskelin myyjäisissä nahkaisissa Crocs-tennareissa, joiden pohjien hierovat nystyrät osoittautuivat maailman parhaaksi keksinnöksi. Arvostan.

(kaikki, paitsi vaaleanpunaiset tennarit saatu)