OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Täysinäisistä nenäliinapaketeista ja höyryävästä lohikeitosta haavaillessani keksin, että voisin paljastaa teille ensimmäinen mekko-ostokseni Katri/n-ystävämyynneistä. Violetin Alice-mekon ulkomuoto ei henkarissa niinkään kiinnittänyt huomiotani, vaan sen toi minulle sovituskoppiin putiikin ihana myyjätär Anni. Sillä naisella on todella kyky nähdä, mikä kenellekin sopii! Väri on mukavan klassinen ja hillitty. Kunhan saan hiusvärini korjailtua, mekko tulee olemaan ruskeiden hiusten kanssa vielä kauniimpi. Mekossa on helppo liikkua ja se tuntuukin yllä jotenkin imartelevalta. Peilikuva vielä vahvisti tuntemukseni mekosta.

Alice-mekkoa myydään edelleen täällä Katri/n-verkkokaupassa tällä hetkellä kahdessakin eri värissä. Se punainen on myös aivan jumalainen, mutta budjettini ei riittänyt siihen millään. Himoitsen salaa punaisen mekon pitkää versiota, mutta se olisi lyhyelle varrelleni ehkä liian pitkä. Ostin violetin versioni Katrin antaman lahjakortin avustamana mallikappalerekistä, jossa se roikkui 80 euron hintaisena. Muut ostokseni paljastan hiljalleen, kun sen aika tulee. Portaalimme lanseerausjuhlissa ainakin eräs kaunotar pääsee toivottavasti neitsytmatkalleen. ;)

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A simply yet stylish dress for autumn’s festivities. Flatters your figure, has great details and feels comfortable; the best dress you can have.

katrin alice

(lainaus ja tuotekuvat täältä)