Esitellessäni suomalaisia suunnittelijoita, joista pidän, ja ihan muutamassa muussakin postauksessani, on nimi Katri Niskanen noussut vahvasti esille. Nyt on hyvä aika avata hieman tapausta lisää, sillä perjantaina 8.11. alkavat Katri/n-putiikilla kaksipäiväiset ystävämyynnit ja minä sain kunnian toimia tapahtuman “ystäväbloggaajana”. Se tarkoittaa sitä, että myös lukijoilleni on luvassa jotakin aivan erityistä kivaa, johon palataan hieman myöhemmin. Katrihan nousi suuren yleisön tietoisuuteen vuonna 2009 voitettuaan Muodin huipulle -kilpailun. Naisen luomukset tunnistaa usein naisellisista, valuvista linjoista, jotka tuovat mieleen jumalatarpatsaat. Nyt Katri uudistaa brändi-ilmettään uudella logolla, jonka sain kunnian esitellä teille blogissani. Tässä se on!

I_love_Katrin_blacklogo

Minun silmääni logon värimaailma miellyttää suuresti, mutta siitä tuskin kukaan yllättyy. Logo on myös jotenkin nuorekkaampi kuin entinen ja kuvailisinsitä myös helposti lähestyttäväksi.  Koen Katri/n-merkin jotenkin todella omakseni, sillä vaatteiden leikkaukset ja Katrin käyttämät värit ovat juuri eivätkä vain melkein mieleeni. Omistan Katrin luomuksista metallivärisen mekon, shokkipinkin topin, prätkätakki-henkisen trenssitakin ja ohuen nahkavyön, jota olen käyttänyt myös rannekoruna. Epäilen vahvasti, että kokoelma tulee tämänkin vuoden ystävämyyntien vuoksi vielä kasvamaan. Se ei kuitenkaan ole huono asia, sillä Katri/n-vaatteeni ovat vaatekaappini käytetyimpiä vaatteita lempparifarkkujeni ja muutaman erityistapauksen ohella.

Katrin ystävänmyynnit alkavat tosiaan tämän viikon perjantaina (kello 11-18) ja tapahtuma jatkuu myös lauantain ajan (kello 11-16). Myynnissä on hyvillä hinnoilla upeita uniikki- ja mallikappaleita. Myös edellisten sesonkien aarteita on tarjolla hyvässä alennuksessa, joten jos jokin on jäänyt aiemmista mallistoista hampaankoloon, kannattaa poiketa paikalle ja tarkistaa, josko tilanne olisi vielä korjattavissa. Törmätäänkö ystiksissä? <3