örkit

Saan joskus blogiini kommentteja, joissa kerrotaan, että tunnun jotenkin olevan osa kommentoijan elämää. Sellainen ystävä, jota näkee harvoin, mutta jota silti kuitenkin kutsuu ystäväksi. Satunnaista ohikulkijaa tällaiset kommentit saattavat ihmetyttää, sillä blogissa ei näe kaikkea, mitä örkkien taakse kätkeytyy. Nuo kuvien örkit ovat siis sähköpostiosoitteidenne mukaan valikoituvia kuvia, jotka näkyvät jättämienne kommenttien yhteydessä. Toiset kommentoijista ovat hyvinkin kiintyneitä örkkeihinsä, toiset taas eivät ole kiinnittäneet niihin edes huomiota. Minulle örkit ovat tärkeitä. Ne tekevät blogistani juuri minun blogini.

örkit2

Olen usein kirjoittanut niistä mörkö-örkeistä, jotka pyrkivät levittämään negatiivisuutta ja lisäämään pahoinvointia maailmassa. Sellaiset örkit kuitenkin vahvistuvat, mitä enemmän niistä puhuu, joten jätän ne kutemaan keskenään. Sen sijaan kerron teille, mitä söpö-örkkien taakse kätkeytyy. Niiden vierestä löytyy ilahduttavan usein nimimerkki, joka kommentoi monta kertaa viikossa, lähettää postissa flunssaiselle bloggaajalle lämpimät villasukat tai laittaa viestiä, kun on kokenut suuren elämänmuutoksen. Se, että joku ihminen örkin takana tahtoo jakaa minulle itsestään sen sijaan, että keräilisi vain blogini kautta satunnaisia palasia minusta, tuntuu aivan mahtavalta.

En ole valtava metabloggaamisen (eli bloggaamisesta bloggaamisen) fani, mutta joskus sitäkin on harrastettava. Aivan kuten Lady Gaga rakastaa monstereitaan ja Teemu Bling blingstereitään, minä rakastan omia örkkejäni. Vähän niitä mörkö-örkkejäkin, sillä negaation kautta nekin onnistuvat usein piristämään päivääni. Ai, miten niin tämä flunssa herkistää ja saa kirjottamaan nössöpostauksia? En ymmärrä, mitä tarkoitatte. Örkkiseni. <3

örkit3