Ihan tosissaan. Kestän tätä kirottua haastetta enää ehkä maksimissaan kaksi viikkoa! Toivottavasti ette äänestäneet minua haasteen voittajaksi kampanjasivullamme. Kenkäarvonnan voittajakin on muuten valittu ja infottu, kiitokset kaikille osallistujille vielä kerran. Kenkätilanteeni on nyt se, että matalat pikkukengät alkaa olla käytetty loppuun ja jäljellä on enää huippukorkeita korkoja sekä mukavuuskengät, jotka säästin lumisille päiville. Nuo bootsit ja saappaat ovat sellaisia, että en ole halunnut tuhlata niitä vielä, sillä ne ovat ainoita kenkiä, joilla selviän, kun se kirottu talvi jälleen saapuu.

kh9

Kenkähaasteviikkoni alkoi punaisilla tohveleilla, jotka on koristeltu pääkalloin. Lähdin noissa maalta kaupunkiin ja isäni järkyttyi, kun kenkävalintani rankkasadepäivään oli tuollainen. Ei voinut mitään muutakaan, mukanani ei vaan ollut muita käyttämättömiä kenkiä! Tiistaina taas käytin klassikko-osastolta mustat Converset, mutta vielä olisi muutama väri käyttämättä. Alan tosin olla vakuuttunut, etten ole alkuunkaan Converse-tyttö ja tekisi mieli myydä mokomat popot kokonaan pois tilaa viemästä. Keskiviikkona kidutin jalkojani Biancon oransseilla mokkakorkkareilla, jotka omistan myös vihreinä, koska olen paha ihminen ja halusin ne kahdessa eri värissä. Torstaina jatkoin korkokenkälinjaa kirpputori-Parikoillani. Juoksin niillä Senaatintorilta Olympialaiturille, joten kenkävalinta ei ollut paras mahdollinen, mutta sitäpä en osannut aamulla ennakoida.

kh10

Perjantaina satoi heti aamusta vettä, mutta koska en kehdannut lompsia työpäivää putiikilla kömpelöissä kumisaappaissa, laitoin sirot purkkari-Crocsit jalkoihini. Lauantain hengailin landella kotona ja käväisin uuden talon rakennusmalla keltaisissa korkokengissäni. Nuo korkkarit ovat makuuni niin matalat, että nekin päätyivät alati kasvavaan kirpputorikasaani. Sunnuntaina päätinkin sitten haasteviikon kultaisin nahkaballerinoihin. Sääntöhän on, että niinäkin päivinä, joina ei poistu kotoa eikä siis käytä kenkiä, täytyy “käyttää” kenkäpari. Valitsin nämä ballerinat, koska niitä tuskin voi enää ulkona käyttää. Jos olisin hipsinyt noilla ulos, tämä eilen alkanut flunssani olisi saattanut innostua kunnolla. :/

(Converset, Biancon mokkakorot ja Crocsit saatu)