Ei, tämä ei ole taas yksi ärsyttävän angstinen postaus siitä, miten Suomessa ei osata viettää Halloweenia tarpeeksi hienosti. Päätin vaan jättää kyseisen lystin tänä vuonna Salon Noirin upeista bileistä ja Glorian Blog Awardseista huolimatta väliin ja karata maalle vähän nollailemaan. Keräsin teille kuitenkin hieman lukuvinkkejä, jos petyitte, kun täällä ei odottanutkaan ns. kunnon postaus. FB-ryhmässäni linkittelen postausvinkkejä useammankin kerran viikossa, joten kokeilen nyt, jos niille olisi tilausta ihan bloginkin puolella. Toivottavasti tykkäätte! :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jos ette siis keksi itse mitään lukemista, tutustukaapa vaikka näihin:

  • Sharonin pohdinta tuosta merkistä, jota minunkin hupparini noissa kuvissa hieman eri tavalla edustaa. Itse ainakin taidan pistää omani kiertoon, sen verran epäilyttää tuon brändin historia ja tarkoitus. Suurinta hämmennystä aiheuttavat kuitenkin jotkut ihmiset Sharonin postauksen kommenttiboksissa. Mikä tätä maailmaa vaivaa?
  • Saaran maailman paras matkapostaus. Jos tahdot nähdä totaalilankutusta Tukholmassa, lue postaus. Jos et vielä tiedä, mitä lankutus on, lue postaus. Joka tapauksessa suosittelen lukemaan Saaran postauksen. Se on hulvaton! :D
  • meidän portaalin tyttöjen syyssuosikit Fashionstore.fi-verkkokaupan valikoimista. Kannattaa käydä kurkkaamassa, mitä kaikkea jo omistamme ja mistä haaveilemme. Samalla voi hyödyntää verkkokauppaan tarjotun tupla-alennuksen ja ilmaiset toimituskulut. Hämmästyin muuten hieman, kuinka paljon samoja vaatteita näinkin erilaisia tyylejä edustavat naiset omistavatkaan.
  • Jennin ohjeistus valokuvien käyttöön. Monissa blogeissa käytetään muitakin kuin omia kuvia, mutta niitäpä ei saisi noin vain lainailla. Itse suosin pääasiassa omia kuviani, koska niihin luonnollisesti omistan tekijänokeudet, mutta jatkossa taidan pitää nollatoleranssin “valmiskuvien” kanssa, jotta en riko lakia. Pitäisi käydä vanhatkin postaukset läpi ja vaihtaa niihin kuvat.
  • Indiedaysin Inspiration Blog Awardsit. Minäkin pääsin suureksi yllätyksekseni ehdolle Lifestyle-blogikategoriaan (kuulemma myös muotiin, mutta valitsin mieluummin tämän blogityyliini paremmin sopivan kategorian), kiitos siis kunniasta, ja iso virtuaalihali kaikille, jotka minua ehdottivat. Olette ihania!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(huppari saatu SheInsidelta)