Mitä saadaan, kun leivotaan yhteen rouskuvaa minkkusuklaata, vahvaa salmiakkia ja sukupolvia yhdistäviä pihlajanmarjamarmeladia? Tietysti kaunis, mutta hämmentävä täytekakku, jolla juhlistetaan Vallilan ja Fazerin herkullista yhteistyötä! Kettukuvioitu täytekakku oli tehty ulkomuodoltaan matkimaan toista yhteistyökuoseista. Siinä kolmen edellä mainitun suosikkikaramellin kääreistä on inspiroiduttu oikein olan takaa ja ne oli yhdistetty kivasti yhdeksi kuosiksi. Toisessa versiossa taas on keskitytty pelkästään “kettukarkkeihin”. Ehkä se on tuo punaisen värin määrä, mutta molemmat kuosit tuovat jotenkin mieleeni joulun. Taidan tietää, minkä malliston tuotteita mummini saavat joululahjaksi tänä vuonna.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Muita yhteistyökumppaneita Vallilalla ovat mm. mattoihin rakkausviestejä raapusteleva Lauri Tähkä ja tietysti voittokulkuaan jatkava Angry Birds. Varsinkin Laurin malliston värikäs sydänkuosi oli mieleeni. Tässä vaiheessa on kuitenkin ehkä hyvä jälleen tunnustaa, että kierrellessäni tutustumassa Vallilan seuraavaan kevääseen ja kesään, harmiinnuin entisestäni siitä, ettei asuntooni saa mitenkään helposti ripustettua verhoja. Ainoat väriläiskät asunnossani ovat siis eteisen ja olohuoneen matot, taulut seinilläni ja tietysti päiväpeite koristetyynyineen. Kuinka tylsää! Toisaalta taas en ehdi nykyään juuri kotona edes olla, joten väriterapia saattaisi mennä hukkaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kevään ja kesän aivan uudet sekä vähän vanhemmat, nyt kuitenkin väreiltään hieman uudistetut kuosit houkuttelivat sekaansa kävelemään. Värit ovat niin kirkkaita ja täyteläisiä, ettei niitä vaan voi olla ihailematta vuodesta toiseen. Kevään huippuväreiksi ennustettiin tällä kertaa sinistä ja keltaista. Ei muuten ollenkaan huonoja valintoja, mutta minä liputan kyllä punaisen ja pinkin puolesta. Niin ja ehkä erään turkoosin kuosin, johon on piilotettu kujakatteja. Katsotaa vaikka tuosta alempaa, miau!

   OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tuo viimeisen kuvan punasävyinen kuosi (siis tuo vasemmanpuoleinen, robottikoira on vaan pelottava) on eräs jättisuosikeistani turkoosin kujakatin ohella. Yllätys, että lämpenen kissakuosille! Nuo pinkit kuviot taas vaan vetivät minua maagisesti luokseen, mutta en omassa asunnossani varmaankaan niitä kauaa jaksaisi katsella. Kylpyhuoneessa ehkä, koska siellä ne eivät olisi ihan koko ajan silmissä. Punaista saatetaan yleisesti pitää aggressiivisena värinä, mutta ei punainen karvalankamattonikaan ärsytä silmiäni yhtään. Rakastan punaista väriä! Mitä värejä teidän sisustuksistanne löytyy? Sitä ihanaa punaista, kenties? :)