Nyt ollaan harvinaisten asioiden äärellä. Harvoin näkee meikäläisellä täysin suoristettua tukkaa, mutta tänään en vaan valitettavasti ehtinyt kihartaa tuota “syyshattaraani”. Havahduin aamulla hieman ennen yhtätoista muistikuvaan, että kello 13:30 tapaamiseni oli sittenkin kello 11:30 eli kiirehän siinä tuli. En yhtään pidä hiuksistani suorina, joten oloni on koko päivän ollut jotenkin viallinen. Värillä ei ole vaikutusta tähän naurettavaan tunteeseen, sillä olen aina kammonnut sellaista suoraa ja sliipattua tukkaa, joka tänään päätäni koristi. Koko asustanikin tuli jotenkin yliasiallinen näillä hiuksilla.

Olen tänään mietiskellyt elämääni ja tulevaisuuttani. Kävin parissa haastattelussa vastailemassa kysymyksiin portaalistamme, minkä vuoksi päädyin pohdiskelemaan, mitä kaikkea elämällä on vielä minulle annettavana. Tai oikeastaan ehkä sitä, mitä minulla on annettavana itselleni. Aivan kuten sain aikanaan valaistumisen tämän portaalin suhteen, taisin nyt keksiä seuraavan ison projektini. Tai no, katsotaan nyt. Teille sen tulen kuitenkin ensimmäisenä paljastamaan, sillä olen aika paha lörppähuuli, mitä tähän blogiin tulee. Kavereilleni ei lörpöttele yhtään niin helposti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

toppi – H&M

bleiseri – H&M

farkut – Noisy May (saatu)

kengät – Nine West

Ihana, kun syksy on ollut niin lämmin, että lokakuussa voi vielä olla huoletta nilkat paljaina. Kärjistä avoimet kengätkään eivät aiheuta paleltumista, tällainen syksyn juuri kuuluukin olla! Kenkärintamalla kävi tosin tänään pieni tapaturma, sillä “yllättävän mukavat” kenkäni paljastivat julman sivupersoonansa, kun jouduin juoksemaan ratikkaan. Vasemman jalan kynsinauha hiertyi auki ja loppupäivä olikin tuskainen. Työkaveri kävi kipaisemassa lopulta apteekista Bacibactia ja laastareita. Ei paljon naurattanut, vaikka olinkin fiksuna tyttönä pakannut hätävaraballerinat laukkuuni. En vaan tahtoisi ottaa niitä käyttöön, jottan mahdollisuuteni voittaa kenkähaaste ei pienene liikaa. Tyhmä mikä tyhmä. Pidemmittä puheitta painun takaisin töihin, sillä uusi bloggaajamme paljastetaan aivan hetken kuluttua. Palaillaan!

varvas aukiOLYMPUS DIGITAL CAMERA