Harvemmin on kieltämättä tullut eteen tilannetta, että hiustensa värin ja kynsilakkansa sävyn on saanut mätsättyä toisiinsa lähes täydellisesti. Tämän pastellitukan kanssa sekin onnistuu vaivatta! Etsin eilen viininpunaista kynsilakkaa, joka olisi sopinut saman väriseen laukkuuni, mutta löysinkin vähintäänkin pohjattomasta kynsilakkalaatikostani hauskan Angry Birds -lakkapullon, jonka sisältö sopi hiuksiini melkeinpä täydellisesti. Vaihdoin sitten päivän asustani laukun mustaan ja lakkailin kynteni pastellisiksi. Kynsilakka on saatu Lumenelta jo joskus kuukausia sitten, mutta tietääkseni tuota (sävy 52) myydään vieläkin.

angry birds lumene

En tiedä kauanko jaksan näistä hiuksista oikein teille jauhaa. Suunnittelin jo alustavaksi ensi viikolle kampaamokäyntiä, mutta saa nähdä, maltanko vielä luopua hattarapilvestäni. Olen salaa jo etsinyt kuvia hiusväristä, jonka seuraavaksi hiuksiini haluan, joten ihan hakuammunnalla en tästä pastelliunelmastani luovu, kun sen aika koittaa. Nyt, kun katselen näitä hiuksia, mieleni tekee juosta lähikauppaan ostamaan jättimäinen kimppu vaaleanpunaisia ruusuja. Mitä ihmettä tämä uusi hiustyyli oikein tekee pääkopalleni? Alanko muuttua toivottomaksi romantikoksi? En kestä! :D

vFVp37 on Make A Gif, Animated Gifs