Sain tänään tärkeän opetuksen. En yhtään pidä messuista silloin, kun en ole itse niillä jollakin osastolla töissä. Tulipa kuitenkin tänäkin vuonna vierailtua I love me 2013 -messuilla, kun sinne läheteltiin lippuja useammastakin eri paikasta. Seurakseni raahasin Jonnan, jolle loukkaannuin verisesti, kun neiti ei syttynyt Skyrin pisteellä uuniomenarahkalle. Meikäläisen makunystyröiden mielestä se on jumalten nektaria, mutta ei sitten. Siirryimme rahkapisteeltä ihailemaan Lapponian koruja ja 37-kokoisia kenkiä, joiden lähelle en uskaltanut mennä, etten tyhjentäisi holtittomasti tiliäni. Ja toisaalta, enhän edes saisi nyt ostaa kenkiä erään haasteen takia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Messujen jälkeen palasimme takaisin kaupunkiin. En jaksanut kerätä ilmaisroinaa messukassiini, mutta jotakin tarttui sentään mukaan. Marvis-pisteeltä ostin täysikokoisen lakritsasuuparfyymin, joka on siis oikeasti hammastahnaa, jonka maku vaan on huomattavasti tavallista voimakkaampi. Käytin testerituubin loppuun niin nopeasti, että oli jo korkea aika ostaa täysikokoinen purtilo. Shwings-pisteeltä taas sain valita itselleni uuden siipiparin ja päädyin mustiin, kimaltaviin siipiin. En vaan vielä keksinyt, mitä kengät näillä koristelisin. Edellisen parinhan kiinnitin lenkkikenkiini, niistä voikin kurkkia kuvia tästä postauksesta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Päivän asunani oli simppeli kokonaisuus, joka sisälsi paljon rakkaita vaatteita. Liukkarit ovat yhdet luottofarkuistani, kun on sellainen olo, että tahtoo jalkaan perussiniset farkut, joissa takapuoli näyttää hyvältä. Tuon takin sisällä taas käytännössä asun, se on rakkaampi kuin mikään muu vaatteeni. Maxine-laukun kaivoin käyttöön pitkän tauon jälkeen, jotta saisin hieman vaihtelua siihen iänikuiseen Zalando Collectionin kassiin. Se intohimo, jolla näistä uusista hiuksistani pidän, on muuten mieletön. Tunnen itseni jotenkin uudestisyntyneeksi ja raikkaammaksi kuin ennen. Saa nähdä, kuinka pitkään näitä oikein innostun pitämään. Sävytenaamio riittäisi kyllä kuukausia, mutta se, kuinka kauan kestää, että kyllästyn, on asia erikseen.

 OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

paita – Vero Moda (saatu)

farkut – Liu Jo jeans (saatu)

laukku – Minna Parikka

takki – Vero Moda

kengät – Office

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nyt laitan Deezerin soittamaan Radioheadin Creepya tuhat kertaa putkeen täysillä ja siivoan tämän kaatopaikkaa muistuttavan asuntoni loppuun. Voimaa siivousurakkaani sain kahvihetkestä Jonnan luona. Raukka on niin sekaisin syksystä, että otti jo molemmille talviset mukit käyttöön. Olen muuten varmaan jollakin tavalla mielisairas tai vähintäänkin vinksahtanut, koska valitsin siivoamisen ravintolaillallisen sijaan. Ainakin opin itsestäni sen, että jos joku kertoo tehneensä pöytävarauksen vapaaillalleni, en suhtaudu siihen iloisena yllätyksenä, vaan tulen surulliseksi, että joku yrittää pilata ensimmäisen vapaan koti-iltani hyvin pitkään aikaan. Oma aika menee näköjään miesten edelle, mutta pitää kuunnella sisintään. Niin äiti opetti. :)