Tähän alkuun pienet aplodit meikäläiselle, kiitos. Selvisin nimittäin sittenkin kenkähaasteen ensimmäisestä viikosta luovuttamatta! Nyt olisi vuorossa se luvattu viikkoraportti, jossa kerron edellisen viikon fiiliksistä ja esittelen kengät, jotka käytin. Kaikkihan eivät Instagramia käytä, mutta siellä voi hashtagilla #kenkähaaste2013 seurata haastettamme reaaliajassa. Myös haasteen virallinen kampanjasivu päivittyy samaan aikaan kuin Insta, joten sitä kauttakin voi etenemistä kuvamuodossa tarkkailla.

Tuossa alhaalla näkyvät kaikki viime viikolla käyttämäni kengät. Lenkkareitahan ei haasteeseen laskettu, jotta treenaamisesta ei tulisi mahdotonta, mutta kuvailin kyllä lenkkikenkiäkin Instagramiini huvin vuoksi. Virallisista kengistä käytin ensimmäisellä viikolla vain minimimäärän eli seitsemän pari. Kilpakumppanini joutui kuulemma jo perjantaina käyttämään samana päivänä kolmet(!) kengät, joten tunnen olevani kisassa varsin vahvoilla vielä tässä vaiheessa.

 kh2

Aloitin viikon maanantaina valkoisilla nahkakorkkareilla, koska halusin käyttää vaikeat kengät “pois alta” haasteen alussa. Halusin koko päivän huutaa kadulla, että en oikeasti käyttäisi näitä kenkiä, sillä sen verran noissa hävetti kävellä kaupungilla. Toisena päivänä käytin jo yhden suosikkikenkäpareistani eli pupuballerinat. Niissä oli ihana olla, mutta tiedän kaipaavani niitä myöhemmin haasteen aikana. Kolmantena päivänä sain pakottavan tarpeen käyttää saappaita, koska ne sopivat asuuni täydellisesti, mutta en saanut ketään kuvaamaan asuani. Tuntuu hieman siltä, että kenkäpari meni hukkaan ja sekös harmittaa! Neljännen päivän kengät olivat ruskeat mokkasiinit, jotka lensivät illalla suoraan kirpputorikasaan.

kh1

Viides päivä aloitti viikonlopun ja sinä päivänä käytin kimaltavia ballerinoja, koska ne sopivat työasuuni kivasti. Lauantain ja sunnuntain aikana vanhempieni luona käytin taktisesti kaksi identtistä kenkäparia. Siis malliltaan identtistä, värithän noissa satiiniballerinoissa olivat eri. Kärjistä avoimet ballerinat pitää käyttää pois alta nyt, kun vielä tarkenee. Oikeastaan tahtoisin heittää tuollaiset “ryönäballerinat” kokonaan roskiin, mutta kun tuo malli on ihan suosikkini ja käytän noita joka kesä aikalailla päivittäin. Olisi typerä ostaa joka kesä uudet, kun vanhat ovat vielä ehjät (mutta rumat).

Tein nyt sellaisen päätöksen, että olen ballerina- ja tennariosaston kanssa sen verran taktinen, että koska aion käyttää ne suunnilleen lokakuun aikana pois pelistä, tyhjensin ne kaapista härskisti lattialle isoksi kasaksi. Asettelen kengät takaisin kenkätelineeseen sitä myötä, kun olen ne käyttänyt, jotta pysyn paremmin kärryillä etenemisessäni. Samaa harkitsen nyt myös eteisen kaapissa oleville kenkälaatikkopinoille, mutta en vaan tiedä, minne ne saisin muka mahtumaan. Pitänee merkitä siis käytetyt kenkälaatikot jotenkin muuten. Katsotaan, mitä oikein keksinkään! ;)

(pupuballerinat saatu)