Tämän päivän (tai siis eilisen päivän, jos nyt ihan tarkkoja ollaan) ainut missio oli raahautua kauas kaupungin laidalle halimaan turkkilaista rakastajaani. Ei sentään, kävimme vaan kannustamassa kovaäänisesti Mertin jatkoon tiukassa TTK-taistossa. Jos siis joku bongasi yleisöstä kirkkaanoranssin bleiserin ja/tai kuuli epäinhimillisen korkeita ääniä, minua voi huoletta syyttää tästä kaikesta. Myönnän kyllä syyllisyyteni ja tunnustan, että jokainen hetki oli julkisen nöyryytyksen arvoinen. “Hyvä pylly!” -kyltin maltoimme sentään Veeran kanssa jättää pitkin hampain kotiin.

Kyltin sijaan mukaan katsomoon lähtikin sitten ns. tissitoppi. Ei sillä, että etumuksessani olisi mitään esiteltävää, mutta tämä silkkikorsettitoppi jättää etumusta normaalia enemmän näkyviin. Siitä siis topin nimi. Kyllähän tuo kapine jostakin kuvakulmasta katsottuna onnistuu rakentamaan peräti minimaalisen tissivaon, mutta sitä ei kameralle tallennettu kuin laimeasti yhteen kuvaan. Jotakin tämä kuuden vuoden blogikokemus on näköjään opettanut, kun itsesuojeluvaisto käskee pitää tissivaonesittelykuvat poissa julkisuudesta. Oppia ikä kaikki vai miten se sanonta menee.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ihan puolialastomana en kuitenkaan iltaani viettänyt, vaan puin topin ylle bleiserin. Toinen asuvaihtoehtoni oli melkein sama, mutta oranssin bleiserin tilanne suunnittelin mustaa ja alaosaksi sinisiä farkkuja. Halusin kuitenkin opetella eroon pakkomielteestäni mustiin bleisereihin ja rotseihin, joten pakotin itseni käyttämään tätä oranssia. Asun alaosa olikin alkuviikolta varsin tuttu, sillä tämäkin päivä kului noissa tutuissa kiilakoroissa ja mustissa pillifarkuissa. Mutta kun ne ovat niin mukavat päällä! Ette usko, mutta noissa kiilakoroissa jaksaa kävellä vaikka kuinka pitkiä matkoja. Harmi vaan, että tänään alkaneen kenkähaasteen aikana saan käyttää niitä vain kerran. Siis yhden kerran. Voi pyhä jysäsys, mihin olenkaan suostunut.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

toppi – Versace for H&M

bleiseri – Guess by Marciano (saatu*)

housut – Pieces (saatu)

kengät – Julia Lundsten for Marimekko

Tähän loppuun tunnustan hieman nolosti, että skippasin juuri hyvät jatkot, koska on muka jotenkin parempi idea kömpiä peiton alle nukkumaan. Arvostan tätä päätöstä kuitenkin varmasti viimeistään huomenna, kun PT saa taas ruoskia meikäläisestä viimeisetkin mehut pihalle kuntosalille. Illalla vietetty tapas-hetki saattaa kostautua, mutta olen herkuttelurangaistukseni kyllä täysin ansainnut. Pahoittelut vielä postauksen mahdollisista tuhansista kirjoitusvirheistä, ei oikein pysy enää ajatus kasassa. Pitäkäähän peukkuja pystyssä, että voitan tuon vieressäni dataavan asukuvaajakaverini kenkähaasteessa. Se alkaa nimittäin än-yy-tee-AAMULLA! :D

(*affiliate-linkki)