OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Syksyn myötä teehen hurahtanut naapurini Jonna houkutteli minut tänään kokeilemaan itselleni aivan uutta kahvilaa. Oikeastaan kyseessä oli kylläkin baari, mutta nautiskelimme sivistyneesti vain teekannulliset Kirjastobaarin mukavilla sohvilla. Olemme molemmat kahvin suurkuluttajia, mutta jotenkin tauko suosikkijuomasta tekee tähän väliin hyvää. Vaihtelu virkistää ja sitä rataa. Kun on juonut erilaisia kahvijuomia urakalla, tee tuntuu jotenkin raikkaalta poikkeukselta juomarutiineihin. Nautiskelen oman teeni mieluiten maidon kanssa ja ilman makeutusta. Sitruunaa sinne ei saa sekoittaa mistään hinnasta, mutta flunssaan tykkään kyllä ehkä jopa hieman epäloogisesti nautiskella juurikin sitruunalla ja hunajalla sekä ikisuosikillani cayennepippurilla maustettua kuumaa vettä. Juoma kuin juoma, näin syksyllä kuuluu nautiskella lämmikkeestä nimenomaan hyvän ystävän seurassa. :)

kirjastobaariOLYMPUS DIGITAL CAMERA

kirjastokahvilaOLYMPUS DIGITAL CAMERA