moumou kaivopuisto

Sain vihdoin mitä pyysin. Aamulla oli töihin kävellessä niin kylmä, että suorastaan kaipasin lämpimiä villatumppuja käsiini ja jättimäistä huivia kaulaani. Nahkatakkini alla oli paksu neule, jonka alla oli vielä pitkähihainen puuvillapaita ja silti oli vähän viileä. Tätä on odotettu! Ette usko, että tuntuu hyvältä, kun ei yhtään harmita mennä ulos. Kunpa tämä syksy jatkuisi vaan ikuisesti ja jossakin vaiheessa muuttuisi suoraan kevääksi ja siitä taas syksyksi. Vaatimattomia ovat näköjään tämänkin bloggaajan hartaimmat toiveet. Tai ainakin ne toiveet, joita kehtaa täällä lausua ääneen.

Sain suostuteltua epävirallisen asukuvaajani äsken kanssani puistoon valokuvia räpsimään ja samalla nauttimaan teemukien kera syksystä. Asuinseutuni on aivan erityisen kaunis paikka, joten asukuvia otattaa mieluusti kodin ympäristössä ydinkeskustan sijaan. Kuvista saattaakin huomata, että tavallaan oloni on koko ajan sellainen, että leijailen muutaman metrin maanpinnan yläpuolella. Jäätävän stressin helpottuminen aiheutti kai sen, että normaali arki tuntuu nyt kevyeltä. Ei enää ympärivuorokautista puurtamista ja ahdistusta siitä, onnistuuko kaikki vai ei. Nyt voi keskittyä tämän mukavan olon ylläpitämiseen ja oman blogiportaalin pyörittämiseen. Siinä sivussa tietysti nautiskelen toisesta työstä putiikilla ja siitä, että saa olla tekemisissä ihmisten kanssa myös ihan kasvokkain.

 OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

neulemekko – MIUN

kengät – Aldo

Vähän jännittää jo tuo maanantaina alkava kenkähaaste, jonka Veeran kanssa keksimme. Olen nyt jo kurkkinut useaan otteeseen kenkävarastojani läpi etukäteen ja koettanut hioa taktiikkaani. Pakko ottaa kaikki kärjistä tai takaa avoimet kengät heti ensimmäisinä käyttöön tai niitä ei voi käyttää haasteen aikana ollenkaan. Tässähän tulee kohta talvikin! Tälle päivälle valitsin kenkäkaapistani ehkäpä erikoisimmat nilkkurini. Nämä jakavat mielipiteitä aika rankasti ulkomuodollaan, mutta itse tykkään jopa hieman kaviomaisesta muodosta. Myös mokka on materiaalina varsin kovasti mieleeni, mutta se ei taida tulla kellekään yllätyksenä.

Sen verran on muuten tälläkin kertaa oma(n työpaikan) lehmä ojassa tässä postauksessa, että huomisesta alkaenhan nämä syysmallistomme puuvilla-viskoosineuleet ovat MIUN-putiikilla Uudenmaankadulla alennuksessa, joka jatkuu koko loppuviikon ajan. Ostin tämän omani jo nyt, koska pelkään, että kun menen seuraavan kerran töihin, neuletta ei ole enää jäljelle omassa koossani. Nämä ylipitkillä hihoilla siunatut menevät kuin kuumille kiville! Ja niin muuten menevät alerekin viime sesongin mukaan väritetyt harmaat ja pinkit Tuubitkin pallokuosilla. Käykäähän siis joku päivä tässä sovittelemassa, jos vaatekaapissa on neulemekon kokoinen kolonen. Itse ajattelin etsiä jostakin pitkän vyön, jolla saan tämän omani kivasti pussittamaan. :)

kaivopuisto moumou

(muki ja laukku saatu)