Olen ihastunut ihan uuteen liikuntamuotoon! Tai no, ei tämä liikuntamuotona ole uusi, mutta lajiin kuuluvat välineet ovat hieman uudistuneet vuosien takaisiin verraten aika kiinnostavalla tavalla. Hain PR-toimistolta lainaksi timmiyskuurini ajaksi kävelysauvat, joissa on hauska pomppuefekti. Näillä saa kuulemma käsivarsia kiinteytettyä hurjaa vauhtia ja tiedän jo muutamankin sukulaisnaisen, jotka kirjoittavat sauvat joululahjatoivelistoilleen. Hyvä idea, sillä viikon kokeilun jälkeen voin jo kertoa, että nämä kuuden kilon vastuksilla siunatut BungyPump-sauvat nopeuttavat timmiytymiskuuriani huomattavasti.

Viikon liikunnat olivat aika rentoja, vaikka niitä määrällisesti olikin paljon. Maanantaina tein puolikkaan salitreenin yhteistyökumppanini Hakaniemen Lady Linen sponsoroiman PT:n kanssa, koska oloni oli flunssainen. Liikunta-aikataulu näytti tiistaille aamuista juoksulenkkiä, mutta lenkkeilin sittenkin kävellen, sillä olo oli edelleen hieman heikko. Keskiviikkona nukuin kaiken vapaa-ajan karmea olon vuoksi ja torstaina oli työpaikallani late Night Shopping -tapahtuma, joten työpäiväni venähti aika pitkäksi. En sitten kiduttanut päkiöitäni enää lenkillä, mutta tein kotona PT:n opettaman “kuntopiirin”. Lauantaiaamuna lähdin kurjan olon kourissa lenkille ja sunnuntaiaamuna kaverin kanssa sauvakävelemään.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Paljastinkin jo ensimmäisessä välikatsauksessa vaihtaneeni sekä edistyskuvien kuvauspaikan että niissä käytettävät kuvausvaatteet. Paikan vaihdoin hankalan tumman taustan vuoksi, sillä tummiin vaatteisiin yhdistettynä se hämäsi hieman vartalon ääriviivoja. Nyt vartalon mallia on helpompi arvioida ja näissä kireämmissä vaatteissa edistymisenkin taas huomaa. Vatsalta on lähtenyt hurjasti rasvapeitettä ja jalatkin ovat vähän muotoutuneet. Peppukin on vielä olemassa, sillä sitä “pidetään yllä” nyt erityisellä raivolla.

timmiyskuuri6

Viikon syömiset ovat olleet aika perustasoa. Pitkät työpäivät pitivät huolta säännöllisestä syömisestä, kun lounas jäi aina väliin ja nakersin putiikilla tasaisesti jotakin pientä. Noita kuuluisia Skyr-purkkeja kului jälleen iso pino. Muutaman kerran sorruin myös myöhäiselle lounaalle Tamariniin, mutta sielläkin keskityin tuliseen kasvisruokaan ja järkeviin annoskokoihin, joten kuosissa pysyttiin tässäkin “lipsumisessa”. Ällöttävän olon aiheuttaa jäätävä menkkaturvotus, joka tulee tasan näkymään ensi viikon edistykuvissa. Odotan huomisaamua jo kauhulla, kun nuo turvotuskuvat otetaan.

timmiysruuat6

Timmiytymiskuurini saakin muuten ihan pian uuden käänteen, kun legendaarinen Pirkan Hölkkä lähenee. Treeniohjelmaani muutettiin jo niin, että tähtään nyt tuohon suoritukseen, minkä jälkeen jatkan jälleen ns. yleistä timmiytymistä. Varsinkin hölkkätapahtumaa edeltävällä viikolla tankkaillaan hieman eri tavalla energiaa suoritukseen kuin normaalilla viikolla, mutta niistä lisää myöhemmin. Nyt nautiskellaan sunnuntaista hyvässä seurassa, jota on mm. kiittäminen tuosta yllä olevan kollaasin thai-keitosta! :)