OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kyllä, blogistani löytyy kahville ja kahviaiheisille postauksille oma kategoria. Siksi kukaan tuskin yllättyy, että tilasin juuri hieman yli sadalla eurolla kahvi- ja teekapseleita Dolce Gustolta saamaani kahvikapselikoneeseen. Olen ilokseni mukana todistamassa, kun Re:fashion ja vanha tuttuni eli Ostohyvitys.fi-sivusto yhdistävät voimansa syksyisessä yhteistyökampanjassa. Koska olen liittynyt Ostohyvitys-sivustolle ja shoppailen nykyään aina kuin mahdollista sitä kautta, sain tästäkin kampanjapostausta varten tekemästäni isosta kapselitilauksesta (joka maksoi tarkalleen 127,50 euroa) bonustililleni 5 euroa hyvitystä, jonka voin siirtää sieltä pankkitililleni. Vähän kuin olisin käyttänyt hyvän alennuskoodin!

Kaikillehan tämä tällainen bonuskonsepti ei ole tuttu, joten avaan sitä hieman. Ostohyvitys-sivusto toimii niinkin yksinkertaisesti, että kun sisäänkirjautuneena tilaan joistakin monista nettikaupoista heidän linkkinsä kautta, saan nettiostosteni loppusummasta tietyn verran rahaa takaisin. Joskus palautussumma on tietty osuus tilauksen loppusummasta, tällä kertaa se oli kuitenkin kiinteä määrä euroja. Dolce Gusto -nettikaupan lisäksi olen ensimmäisen Ostohyvitys-yhteistyöni jälkeen tilannut sivuston kautta mm. Hyvinvoinnin nettikaupasta, Hotels.com-sivustolta, Prismasta (se ihana jäätelökone) ja Fashionstore.fi-nettikaupasta. Hyvityksiä onkin kertynyt tililleni jo yli 60 euron verran. Se johtuu yksinkertaisesti siitä, että sivustolla on yli 450 nettikaupan valikoima, josta löydän lähes kaikki suosikkishoppailupaikkani.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Teille lukijoille on nyt räätäilöity aivan erityisen hyvä tarjous, jos ette ole vielä liittyneet Ostohyvitys.fi-sivustolle. Liittyminen on ilmaista eikä velvoita mihinkään, joten kannattaa kokeilla. Varsinkin nyt, kun tarjoan viisi euroa alkubonusta jokaiselle tämän sivun kautta liittyneelle! Olen kuullut, että tyypillinen nettikaupoista vaatteita, kenkiä ja matkoja ostava muotiblogin lukija säästää Ostohyvitystä käyttämällä yhdessä vuodessa suunnilleen 50–100 euroa. Ei huono! Ei kun pikaisesti rekisteröitymään nosoitteeseen http://www.ostohyvitys.fi/moumou ja kokeilemaan itse. :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERAmoumou ostohyvitysOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Psst! Kuvien kampanjapalkkioksi tilatut chai tea latte -kapselit ovat muiden kapselimakujen ohella ihan puhdasta rakkautta! <3