Jos huippukosmetiikkaa ja Suomessa harvinaisempia merkkejä myyvä candyshop.finettikauppa ei ole vielä tuttu, kannattaa sinne kurkistaa. Helsingissä asuvat voivat jopa tehdä putiikkiin pienen visiitin reippailemalla Lönnrotinkadulle. Karkkikaupan kuningatar eli perustaja Heidi kutsui minut alkuviikosta aamiaiselle ja tutustumaan uuteen tilaansa rakkaan pääkaupunkimme keskustassa. Liiketila tuntui heti nettikaupan tyyliin sopivalta ja sijaintikin on hyvä. Sisään voi piipahtaa ohikulkumatkalla tai hyllyjä voi ratsata suunnitellusti ihan ajan kanssa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Itselleni aivan uusien kosmetiikkatuttavuuksien lisäksi tarkistin tietysti heti, ovatko lempikosmetiikkasarjani täydentyneet. Ihonhoito-osastolla Pai Skincare on edelleen ihan kuningas! Sarjan parhaita tuotteita ovat kokeilujeni perusteella ruusunmarjaöljytiiviste, joka korjaa mm. UV-säteiden aiheuttamia vaurioita ihossa, ja supervoide, jota sain nytkin uuden purkin lahjaksi mukaani. Tämä pitkäaikaisemmille lukijoilleni jo varmasti tutuksi tullut “supervoide” sai lempinimensä, kun sille alettiin antaa erilaisia kauneusalan palkintoja ja kunniamainintoja. Myös monet julkkikset vannovat tämän kamomillaa ja ruusunkukkaöljyä sisältävän voiteen nimeen, heistä mainittakoon vaikka jumalaisen kaunis Mila Kunis.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hiustuotteiden aatelia taas edustaa Percy & Reed -tuotesarja. Hampputukkani sai Heidiltä lahjaksi eli tuotetestiin kosteuttavan hiusnaamion, jonka mukana tulee vielä hoitoa tehostava suihkumyssy. Tätä merkkiä fanittaa itse Madonna, joten jos saatte mahdollisuuden testata tuotteita, kokeilkaa ihmeellä. Suloisten purkkien lisäksi näissä tuotteissa on ihastuttavan mieto ja miellyttävä tuoksumaailma. Melkein kuin iltaa kohden pois haihtunut parfyymi, joka kuitenkin vielä viipyilee iholla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA