Olipa omituista selailla omia postauksia viime kesän ajalta, mutta nytpä oli pakko. Noora heitti muutama päivä sitten tänne blogitontilleni haasteen tiivistää loppumetreillä oleva kesä seitsemään kuvaan ja voin kertoa, että tehtävä ei ollut alkuunkaan helppo! Kesäni oli hyvin tapahtumarikas, ja karsittuani huolella valitsemani kuvat seitsemään tajusin, että näistä jäivät puuttumaan mm. perheeni, kaikki ystäväni ja se ihana mies, jonka seurasta olen saanut kesällä nauttia. Pahoittelut edellä mainituille kuvienne puuttumisesta, olette minulle silti rakkaita ja tärkeitä.

Kesäni koostui … OLYMPUS DIGITAL CAMERA

… syksyn odottamisesta ja jokaisesta pienestä syksyn merkistä iloitsemisesta. En vieläkään suostu uskomaan, että kesä ja helteet jatkuvat, vaan odotan niitä viileitä ilmoja kuin kuuta nousevaa. Olen maailman paras esimerkki siitä, kuinka nykyään ei osata elää hetkessä, vaan odotetaan aina jotakin parempaa. ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

… kauniista sadepäivistä ja uusista hiuksista nautiskelusta. Onneksi uskalsin leikata sen hamppupehkon! Oloni oli koko kesän jotenkin kummallisen kevyt, liekö syynä ollut juurikin uusi, lyhyempi hiustyylini.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

… uusiin paikkoihin tutustumisesta. Tajusin sentään jossakn vaiheessa kesää, että lähelläni on Eiran uimaranta. Olinhan ensin yli vuoden kiukutellut sellaisen puuttumisesta. Kannatti harhailla lenkillä ja eksyä rannalle!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

… vanhan sporttiharrastuksen elvyttämisestä timmiytymishaasteen myötä. Haasteestani voi lukea lisää tästä postauksesta. Kuntokuuri jatkuu kyllä edelleen ja raportoin sen edistymisestä blogissani kerran viikossa, jos konsepti ei ole vielä kaikille tuttu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

… uuden suosikkikampaukseni tehokäyttämisestä. En oikein osaa näpertää sen tylsän perusponnarin lisäksi muita kampauksia, joten tuo kieputuskampaus löytyy edelleen hiuksistani vähintään neljänä päivänä viikossa. Ohjeet idioottivarmaan kampaukseen löytyvät tästä postauksesta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

… uudesta työpaikasta (tai oikeastaan vanhan työpaikan uudesta toimistosta) intoilusta. Muutimme poikien kanssa Senaatintorin läheisyyteen ja samalla löysin miljoona uutta ja kiinnostavaa asukuvapaikkaa. Lottovoitto blogirintamalla!

979726_10151642195278283_176385069_n_

… suuren unelmani toteutumisesta ja oman blogiportaalin kauan odotetusta aukeamisesta. Sille ihmiselle, joka lähetti eilen sähköpostiini linkin eräästä keskustelusta (ja tietysti myös näille itse keskustelijoille) tiedoksi, että Oindex-sivusto ei kuulemma enää päivity. Sinne on kyllä lähetetty useampikin sähköposti koskien blogimuuttoa ja sitä, ettei uutta osoitetta voi päivittää listalle itse, mutta kukaan ei vastaa. Siksipä virallisen tiedon mukaan blogissani vierailee nykyään viikossa 45 lukijaa. Kiitokset tästä päivän piristyksestä! Vaikka tavoitteenamme ei olekaan rakentaa jättiportaalia, kyllä täällä vähän enemmän ihmisiä silti käy. Jatkoa ajatellen noista keskusteluista ei tarvitse minulle raportoida, pysyn tuolta kyseiseltä forumilta pois nimittäin ihan itsesuojelusyistä.

Psst! Siihen toiseen minulle linkitettyyn keskusteluun voisin kyllä kommentoida, että epäilyksenne on tosi. Odottakaahan vaan! ;)