Viikon paras kuva tuli otettua vähän niin kuin vitsillä tämän postauksen asukuvien yhteydessä. Leikin huivini kanssa ja jotenkin kameralle tallentui kerrassaan outo otos. Työkaverini muokkasi sitten huvikseen tauolla pikaräpsäisystä kunnon “photarihelvettikuvan”. Tekisi melkein mieli vaihtaa tämä Facebookin kansikuvaksi, sen verran häiriintynyt lopputuloksesta tuli. En tunnistaisi itseäni tuosta ellen olisi ollut paikalla, kun pelleilykuva otettiin. Tulipa tämäkin sitten kokeiltua. Älkää ottako tätä liian vakavasti, taustalla ei ole mitään piilomerkityksiä tai poliittisia kannanottoja.

1278811_10151825221748446_1080634711_o

Viikon paras jännityshetki koetaan tästä lähtien joka sunnuntai alkuillasta, kun Team Mert jännittää komean latinomiehensä kisamenestystä Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa. Jos viime sunnuntain lyhyt esittelyjakso aiheutti tälle hermoheikolle jo melkein pyörtymisen, kun en taas vaihteeksi muistanut hengittää tasaisesti, kuinkahan rajuksi meno yltyy tulevilla viikoilla, kun tiputusuhka astuu voimaan. Sekoan tästä jännityksestä ja tuhlaan viimeisetkin senttini Mertin kannustamiseksi voittoon. Hurjat onnentoivotukset ja tsempit vielä entiseltä naapurintytöltä sinne tanssilattialle! ♥

1722970

Viikon paras kokeilu tuli tehtyä noin puoli tuntia sitten uudella jäätelökoneella. Kyllä, sillä pystyy jäädyttämään jogurttia! Ainakin tuo kokeilemani maustamaton rasvaton jogurtti jähmettyi jo 15 minuuttissa ja muuttui näin kerrassaan herkulliseksi välipalaksi. Nyt kun tiedätte sen, voittekin ihmetellä kanssani sitä, että “jukurtti” on nykyään täysin hyväksytty sana ja kieliopin mukaan ihan oikein. En ihan hetkeen pääse tästä yli. Kohta varmaankin “aletaan tekemään” asioita. Mihin tämä maailman oikein on menossa?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikon paras herkku oli hätäisen kokeilun lopputulos. Nuudelisalaattia, jota teen muuten nykyään aika usen, oli enää pieni määrä jäljellä eikä siitä olisi lähtenyt nälkä, joten voitelin Vaasalta makutestiin saadun maustetun Lapin Rilla -rieskan dippikastikkeen lopulla ja rullasin sen sisään salaattia eräänlaiseksi tortillaksi. Voi jösses, että oli kyllä hyvää! Ensi kerralla teen näitä tahallisesti. Tuo tofuteemaviikolla ensimmäistä kertaa valmistamani salaatti on muuten todella hyvää, ja muuttamalla kasvisten ja nuudeleiden suhdetta voi säädellä myös salaatin keveyttä. :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(Mertin tanssikuva täältä)