Tarkoitus oli päästä näin heti aamusta esittelemään uuden blogiportaalimme erityisominaisuuksia teille, mutta tuo siirtohan meni niin mutkan kautta, että suunnitelmat piti muuttaa. Merkitsemme tulevaisuudessa portaalissamme Re:fashion-portaalin kautta tehdyt yhteistyöpostauksen aina samanlaisella kehyksellä tai visuaalisella tunnuksella, mutta tulen lisäämään sen tähän postaukseen jälkikäteen.  Toki yhteistyö tuodaan aina esille vielä itse tekstissäkin, jotta mikään mainonssuodatin ei visuaalista merkintää poista. Haluamme vaan selventää mainontaa portaalissamme, kun mainonta-aihe on niin tapetilla muutenkin blogimaailmassa, joten päätimme siirtyä käyttämään erityismerkintöjä. Tämä postaus on siis ensimmäinen portaalin kautta tehty yhteistyöpostaukseni.

Edit: Tunnisteviiva löytyy nyt portaaliyhteistyöpostauksista heti otsikon alta. :)

Maanantain kunniaksi pääsettekin pitkästä aikaa naureskelemaan meikäläisen videoille ja höpöttämiselle. Kuvasimme ystäväni kanssa puistossa (motoristijengien vieressä, jos videon äänistä voi jotakin päätellä) lyhyen esittelypätkän Jumbo-kauppakeskukselle. Videoterveiseni julkaistiin Jumbon FB-sivulla jo viime viikolla, joten videoon ei ynnätty hirveästi ylimääräistä tietoa. Nyt saan kuitenkin kertoa, mistä yhteistyössämme on kokonaisuudessaan kyse. Olen Jonnan ja Business Woman -blogin kirjoittajan kanssa lauantaina 14.9. vietettävässä Jumbo Fashion Day -tapahtumassa stailaamassa malleja muotinäytökseen. Hengailemme tapahtumapaikalla kello 11-17 jakamassa tyylivinkkejä ja tapaamassa kauppakeskuksen asiakkaita, joten toivottavasti tekin pääsette paikalle edes hetkeksi.

Kuten tuolla videolla jo sanoin, kuka tahansa teistä voi päästä malliksi muotinäytöksiimme. Mallit valitaan stailattaviksi ikään, sukupuoleen, vartalotyyppiin tai muuhunkaan tekijään katsomatta, mukana näytöksissä saattaa huhujen mukaan olla jopa yksi koirakin. Kaikkien malliksi hakeneiden kesken avautuu joko paikka malliksi ja sen myötä pieni lahjakorttipalkkio mallipäivästä tai jos sattuu pääsemään kolmen eniten ääniä saaneen malliehdokkaan joukkoon, saa itselleen kiitokseksi leffaliput. Kukin meistä bloggaajista stailaa kolme mallia syksyiseen ja muodikkaaseen tyyliin Kauppakeskus Jumbon kauppojen vaate- ja asustevalikoimista. Hae malliksi tästä linkistä Jumbon Facebook-sivun kautta 5.9. mennessä! :)

MouMou Jumbo Fashion Day

(kuvan räpsäisi Lauri Laukkanen)