Useita riemunkiljahduksia päästeltiin tänään PR-toimistolla ilmoille, kun törmäsin kokoelmaan värikkäitä Native Union -retroluureja. Olin nähnyt näitä aiemminkin, mutta kun sain kokeilla luuria käteeni, ymmärsin todella, miksi ihmiset näihin ihastuvat. Luuri on yhteensopiva ainakin Lumia- sekä  iPhone-puhelinten ja iPadien kanssa. Puheluun voi vastata yhdellä napinpainalluksella ja samalla tavalla myös lopetetaan puhelu. Luureista on saatavilla sekä tällainen johdollinen versio että langaton Bluetooth-versio. Luureja myy ainakin Vepsäläinen täällä ja halvimmat mallit ovat noin 40 euroa. Kuvailin innoissani ympäri showroomia aseteltuja luureja, vaikka en ole pitkään aikaan jaksanut innostua showroom-kuvista.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vaikka neonvärit ovatkin lähellä sydäntäni, showroomin upein ilmestys oli kuitenkin ehdottomasti Swarovski-kristallein koristeltu luuri. Monta sataa euroa maksava kaunotar jää kyllä meikäläiselle vain haaveeksi, tuo pressikassissa saamani pinkki on nimittäin tarpeisiini aivan tarpeeksi. Nyt tosin mietin, miten paljon paremmin luurini olisi sopinut vanhaan Lumiaani, joka oli myös väritykseltään pinkki. Tämä nykyinen punainen puhelimeni hieman riitelee pinkin johdon kanssa. Se ei tosin ole tämän homman pointti, joten samapa tuo. Retroluurit rocks! Kiinnostaisiko teitä arvonta tällaisista luureista vai tuntuvatko nämä turhakkeilta? :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA(hansikkaat Gaucho, laukku Tosca Blu, kaiuttimet Geneva sound System)