Syksy on muutosten aikaa. Vaikka keväälläkin halu uusiutua on kieltämättä vahva, jotenkin kesän jälkeen olo on sellainen, että kaipuu johokin uuteen ja tuoreeseen on aivan erityisen suuri. Pukeutumistyylin lisäksi on helppoa vaihtaa meikkityyliä, mutta suosituin uudistuskohde ainakin meillä naisilla taitaa edellee olla se kampaus. Muutos voi olla uusi kampaustyyli, väri tai leikkaus, mutta rohkein muuttaa kaikki kerralla. Kaikkia muutoksia eivät ulkopuoliset välttämättä heti edes huomaa, vaan muutama väriraita saattaa piristää enemmänkin niiden omistajaa. Psykologinen juttu, sanoisi äitini tähän väliin.

moumou muodonmuutos

Postauksen kuvituksena on teemaan sopivasti muutama meikäläisen hiusmuodonmuutos viime syksyltä (ylempi kuva) ja tältä keväältä (alempi kuva), mutta keskitytäänpä nyt taas hetki teihin. Teillä on nimittäin nyt aivan huikea mahdollisuus voittaa täydellinen muodonmuutos osallistumalla Fashionstoren Makeover-kilpailuun. Palkintona kilpailussa on upeasta Fashionstoren syysmallistosta koottu asukokonaisuus (jonka arvo on  parhaimmillaan jopa n. 800€) sekä meikkaus, hiusväri ja hiusten leikkaus Beatissa (arvo n. 170€). Jos paikka ei ole ennestään tuttu, voit tutustua Kampaamo Beatin hauskaan blogiin tästä! Mutta sitten niihin osallistumisohjeisiin.

moumoun muodonmuutos 2

Osallistumisohjeet voi kurkistaa joko tästä linkistä tai lukea suoraan tuosta alta. Kisaan voit osallistua  lähettämällä kuvasi sekä maailman parhaan perustelun siitä, miksi juuri SINUN tulisi voittaa uusi tyyli, sähköpostiosoitteeseen info@fashionstore.fi. Onnekkaalle voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Huomaathan, että kilpailuun osallistuvien tulee olla yli 18-vuotiaita. Makeover-päivää vietetään jo keskiviikkona 14.8, joten varmistathan ennen osallistumistasi, että pystyt viettämään kyseisen päivän Helsingissä. Uudistunut lookisi tullaan esittelemään Fashionstore-nettikaupan Styleguidessa vielä elokuun aikana! Hakuaika päättyy jo 12.8., joten kannattaa toimia heti! :)

logosinmakeoverpic