Uusi toimistomme Senaatintorin kupeeessa on niin kiva, etten vaan malta olla höpöttämättä siitä. Kyllä tämä kuherruskausi vielä ohi menee, älkää huoliko. Joku jo eilen kyselikin enemmän tästä työpaikastani. Se ei suinkaan ole salaisuus, mutta olen mukana niin monessa projektissa, etten oikein osaa lyhyesti työtäni selittää. Työskentelen ja olen osakkaana firmassa, jonka alla on mm. The Fashion Mags -sivusto. Olen ollut toimiston poikien riesana suunnilleen puoli vuotta, mutta ennen tätä olen tehnyt suuren osan töistä kotona. Nyt on kuitenkin sen verran intensiivisiä projekteja työn alla, että tarvitsen koko ajan viereeni jonkun, jonka kanssa käydä asioita läpi. Siksi hengailen myös kaupungilla entistä useammin lounas- ja kahvitauoillani.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Uudesta reviiristä tulikin mieleen, että voisin alkaa raahata kameraa mukana lounastauoillani, sillä olen viime päivinä törmännyt vaikka kuinka kiinnostaviin ruokapaikkoihin ja putiikkeihin melkein vahingossa. Olen saattanut aiemmin vannoa, etten tarvitse muita kaupunginosia kuin sen, jossa asun, mutta en ole enää niin ehdoton. Ehkä parempi idea olisi valita jokaiselle viikolle uusi kaupunginosa, johon päättää tutustua ja laajentaa näkemystään Helsigin syvimmästä olemuksesta. Tällaiselle maalaistytölle pääkaupunkimme tuntuu vaan edelleen niin isolta paikalta, että kaupunkiin on tutustuttava pienissä paloissa. Kokonaisena Helsinki on on aivan liian iso nieltäväksi. Mutta jotta tästä ei tulisi tylsää kulttuuripostausta, siirrytään vaatteiden pariin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

paita – H&M

housut – H&M

kengät – China Girl

Nakitin hämmentyneen työkaverini nappaamaan kuvat asusta, jonka perään kyseltiin jo aiemmin tässä postauksessa. Olen hiihdellyt noissa housuissa viimeisen muutaman viikon aikana lähes kaikki arkipäivät ja osan viikonlopuistakin, joten on ehkä jo korkea aika kuvata ne tänne. Missään tapahtumissa en ole juurikaan ehtinyt käydä, joten pukeutuminen on kärsinyt laiskuuteni vuoksi. Hiuksista en edes sano mitään, sillä ne ovat aina joko noin kieputettuina tai ihan vaan ponnarilla. Kamala sanoa, mutta viime aikoina olen kaivannut pitkiä hiuksia, joihin pystyi tekemään lettiponnarin, jättinutturan, lettipannan, ballerinakampauksen ja vaikka mitä muuta kivaa.

Olisi suhteellisen ihanaa viettää loppupäivä riippumatossa löhöillen, mutta nyt ei ehdi. Päätin eilisen postauksen jälkeen, että lyhyitä postauksia ei vieläkään ala näkyä täällä kovin tiheään, mutta laajennan postausten aiheita hieman lähemmäs sitä entistä sillisalaattitasoa. On ihan ok tehdä postaus hyvästä lounaspaikasta, uudesta hajuvedestä tai onnistuneesta meikistä ilman, että samaan postaukseen on kirjoitettu jotakin sen syvällisempää tai monimutkaisempaa. Tälläkin hetkellä luonnoksissa on postauksia, jotka odottavat “lisää täytettä”. Ehkä ne on lopultakin aika päästää valloilleen ihan sellaisinaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Psst! Tuttuni pyysi vinkkamaan, että muotokuvalinssejä, joilla meikäläinenkin kuvaa/kuvauttaa postauksensa, olisi nyt tarjolla ilmaiseksi! Osallistukaa arvontaan täällä ja voitte voittaa itsellenne 45mm f1.8 -objektiivin. Ja ei, en saanut senttiäkään rahaa tästä maininnasta…