Nautin jokaisesta hieman viileämmästä päivästä, jona saan kaivella vaatekaapistani ylle jotakin peittävämpää ja ehkä jopa parhaassa tapauksessa hieman kerrospukeutua. Tulen myös onnelliseksi voidessani vaihtaa ballerinat esimerkiksi työpalaverin ajaksi korkokenkiin. Mikä onni onkaan liikkua palaverista toiseen taksilla, kun korot voivat olla lähes kuinka huimat tahansa. Tänään käytin pitkästä aikaa nudeja slingback-kenkiäni. Muistan, miten rakastuin näihin vuosia sitten niin, että tein näistä videopostauksen. Se taitaa edelleen löytyä internetin uumenista, mutta en kyllä kehtaa sitä tänne linkittää. Keskitytään videon sijaan uusimpiin asukuviin, joissa neiti kesä yrittää esittää rouva syksyä, mutta päätyy vaan näyttämään siltä mitä on. Eli väsyneeltä klöntiltä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

paita – SheInside (saatu)

housut – Liu Jo Jeans

kengät – Topshop

Ajattelin pitkästä aikaa vinkkailla myös tämän hetken kosmetiikkaihastuksistani tänne. Kumpainenkin edustavat luomukosmetiikkaa ja jättävät suureksi ilokseni hyvän tuoksun lisäksi iholle ihanan tunteen. Santen käytännölliset Goji-puhdistusliinat ihon ja meikin puhdistamiseen ovat varsinainen laiskojen iltojen pelastus, kun kasvoja ei jaksa helliä monilla eri aineilla. Tiedättehän, kun toisilla meistä on tapana lutrata puhdistusaineen, kasvoveden, silmänympärysvoiteen, seerumin ja kasvovoiteen kanssa kahdesti päivässsä. Krhm. Nämä liinat jättävät ihon niin kosteutetuksi luomulaatuisten aloe vera -mehun sekä  goji-marjauutteen ansiosta, että nukkumaan voi mennä liinojen käytön jälkeen jopa ilman kosteusvoidetta.

Mádara taas ihastutti kiinnostavalla kasvosaippualla, jonka pohjana toimii luomusertifoitu öljy. Valkosaven ja karhunvatukan voimaan luottava saippua muutti suihkuuni putsariksi. Pelästyin ensin narskuvaa tunnetta, jonka saippua kasvojeni iholle jätti, mutta huoli oli turhaa. Olen käyttänyt savea ennen vain naamioissa, mutta tässä tuotteessa valkosavea hyödynnetään ihohuokosten syväpuhdistukseen jo puhdistusvaiheessa. Karhunvatukka taas tasapainotta talirauhasten toimintaa ja myös pienentää osaltaan ihohuokosia. Tuoksu on tässä kasvosaippuassa huumaavan ihana.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Loppuviikolle pamahti yllättäen runsaasti lisää ohjelmaa, joten karkaan tästä takaisin työtiedostojen pariin. Vesivahingon jälkiä korjaillaan sekä lattiasta että katosta putiikilla edelleen ja toinen työpaikkani taas kärsii eräänlaisesta muuttosokista. En oikein tiedä, miten päin olisin, kun joka puolella tapahtuu koko ajan niin paljon. Blogista en silti voi luopua, sillä tuntuu siltä, että pää hajoaa, jos en pääse kirjoittamaan tänne tuntemuksistani. Pelkään, että naapurini empatiakapasiteetti loppuu avatumisteni vuoksi, joten te lukijat saatte toimia tavallaan sijaiskärsijöinä. Pahoittelut.