Joku siellä ruudun toisella puolella saattaa miettiä, mitä ihmettä teen, kun en enää postaa niin usein. Niinä päivinä, joita en vietä putiikilla tai tietokoneella toimistolla, syvennän suhdettani rakkaaseen kaupunginosaani. Tuossa viikonloppuna “tuhlasin” jälleen yhden päivän tuijottelemalla benji-hyppääjiä Kaivopuistossa. Hyppääjiä on hauska katsella, mutta samalla olo on haikea. Hyppäsin itse noin kymmenen vuotta sitten Suomen korkeimman benjin, joka tosin oli silloin vain noin 130 metriä, mutta se kerta jäi viimeiseksi. Paine oli liikaa ja pintaverisuonet silmistäni posahtivat vieden näkökykyni puoleksi tunniksi kokonaan. Eipä paljon huvita hyppiä lisää.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jos seurassani sattuu olemaan ihminen, joka ei asu Ullanlinnassa, esittelen mielelläni myös suosikkiruokapaikkojani. Sushi’N’Roll on jo Eiran puolella, mutta vierailen siellä säännöllisesti. Katselin, että listalle oli lisätty riisipaperirullia, joita on aivan pakko käydä maistamssa mahdollisimman pian. Rukajuomaksi suosittelen paahdettua teetä, siinä on sitä jotakin. Eikä muuten vähiten tuon suloisen teepannun vuoksi. Seuralaiseni, joka ei mereneläviä voi syödä, päätyi tilaamaan kasvisannoksen, joka oli kuulemma ensikertailaisen susheilijan mielestä herkullinen. Herran kyky syödä wasabia sellaisenaan klönttitolkulla järkytti  sieluani suuresti, mutta oma inkiväärirakkauteni taitaa kompensoida sen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tänään saattaa kuulemma olla jälleen hieman viileämpi päivä, joten lähden nautiskelemaan nyt siitä. Edessä olisi myös pieni kulttuurisokki, sillä kuten jo eilen mainitsin, toimistomme muuttaa tänään. Uusi tila, jossa on kuulemma kahvila ja takkahuone, on pakko nähdä. Sijainnin vaihtuminen hieman harmittaa, sillä tähän asti työpaikkani olivat näppärästi melkein vierekkäin, mutta kai sitä kaikkeen tottuu ajan myötä. Kesti siihenkin tottua, että ylipäätään on toimisto eikä työjuttuja tarvitse tehdä yksin kotona. Ihanaa sadepäivää kaikille! :)

Psst! Instagram-boksi sivupalkista on pienellä tauolla, sillä se alkoi kiukutella illalla. Boksin palaamiseen asti puuhiani voi seurata suoraan sovelluksessa @moucola tai netissä täällä.