Paha tapani ns. kökkösuomentaa ulkomaalaisia kappaleita alkaa näkyä välillä jo täällä bloginkin puolella. Manun kanssa meillä on tapana kuluttaa aikaa lauleskellen erilaisia biisejä joko tuollaisilla huonoilla käännöksillä tai jopa ihan omilla sanoilla, jotka yleensä koskevat yhteisiä tuttujamme ja meitä itseämme. Olen joten alkanut huomata ystävissäni tiettyjä yhdistäviä piirteitä ja huonon huumorintajun lisäksi tämä humoristinen suhtautuminen musiikkiin on yksi niistä rakastamistani piirteistä. “A-P-U-A! Joku auttakaa mua.” ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pitkiä työpäiviä helpottaa, kun tekee töitä ystäviensä kanssa. Aika kuluu nopeammin ja asiat valmistuvat jotenkin helpommin. Aina saa apua ja tukea, kun sitä tarvitsee. Helpottaa elämää ja varsinkin töitä, kun tietää, että ympärillä on ihmisiä, joihin voi luottaa asiassa kuin asiassa. Olen monesti joutunut ottamaan aiemmissa työpaikoissani “helpommalla pääsee, kun tekee itse” -asenteen, mutta nyt sitä ei tarvita. Unelmien työpaikka ei siis taidakaan olla kiinni siitä, mitä alaa työ edustaa, vaan siitä, millaisten ihmisten kanssa työtänsä tekee.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eilen oli jotenkin masentava maanantai. Normaalisti rakastan sadetta, mutta eilen se tuntui keskisormelta vasten kasvoja. Olo parani kuitenkin, kun joku höpötti koko ajan rinnallani ja päivän kruunasi vielä leffahetki. Erään suosikkielokuvani jatko-osa piristi aivan mielettömän tehokkaasti, vaikka me porukan nössöimmät itkimmekin lopussa. Muutamaa kohtaa kurkistelin sormieni (meinasin kirjoittaa varpaideni) välistä. Henkinen ikäni laskee ilmeisesti huomattavan paljon, kun katselen piirrettyjä. Se ei onneksi haittaa, sillä leffaseuralaiseni ovat aina samanlaisia hömppiä kuin minäkin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tietyistä aiheista, jotka blogissani toistuvat tasaisin väliajoin, ystävyys on varmaankin tärkein. Tällä kertaa kirjoituspäätös lähti siitä, kun sain jälleen yhden sähköpostin, jossa kysyttiin, kuinka blogista saisi niin suositun, että sen kautta saisi ilmaista tavaraa. En yleensä avaudu tuntemattomille, mutta selitettyäni lyhyesti kyvyttömyyteni antaa vinkkejä vastaukseksi, halusin jakaa ajatukseni siitä, miten ihaniin miehiin ja naisiin tutustuminen on ollut paljon suurempi voitto kuin yksikään matka, vaate tai kenkäpari. Ihmisiä, jotka ovat samalla aaltopituudella kun ei voi ostaa rahalla. Rakastan teitä, höpönassut! :)