OLYMPUS DIGITAL CAMERAeiranrannassa1

Palailimme juuri Veeran kanssa Eiranrannasta aamu-uinnilta. Lenkkeilimme eilen rannan ohi illalla, kun sain päähäni, että aamulla pitäisi palata kastautumaan mereen. Kun saavuimme rantaan yhdeksän jälkeen, merivesi oli tappavan kylmää ja vihreät “fluffyt” kietoutuivat jalkojen ympärille. Niitä tarttui myös varvassandaaleihin, joita pidin jalassani, koska vainoharhaisena ajattelin pohjan olevan täynnä teräviä asioita, jotka voivat viillellä jalkapohjia. Vaikka aluksi tuntui, ettei veteen vaan voi mennä, kastauduimme lopulta käsikädessä armottomalla än-yy-tee-NYT -taktiikalla. Uituakin tuli muutama veto, mutta enemmän tästä taisi tulla virkistymis- kuin uintireissu. Oli se kyllä silti sen arvoista! :)

eiranrannassa2 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(mekko ja sandaalit saatu)