_MG_7741

_MG_7751

_MG_7845

Lauantai tuli vietettyä tien päällä. Tai no, oikeastaan “meren päällä”, sillä istuskelin reilut seitsemän tuntia laivassa. Lähdimme heti aamusta käymään Porvoossa. Tunnelmallinen m/s J.L. Runeberg kuljetti meidät Porvooseen auringon helliessä meitä. Perillä oli muutama tunti aikaa kierrellä tai istua terassilla, mutta lopulta piti hyväksyä jo samana päivänä tapahtuva kotiinpaluu. Edestakainen laivamatka maksoi 39 euroa per matkustaja. Laivalta löytyi kahvila, josta sai ostettua evästä ja valitettavasti myös alkoholia. En kuitenkaan ala avautua sen enempää keski-ikäisistä miehistä, jotka kännipäissään loiskuttelevat juomiaan muiden päälle. Ihana matkaseura kompensoi känniääliöiden aiheuttaman ärsytyksen.

_MG_7760

_MG_7770

_MG_7800

Matka-asukseni valitsin merihenkisen pikkumekkoni, jonka selkäpuolta suorastaan jumaloin. Jotenkin nuo Dolce & Gabbanalta saadut aurinkolasit sopivat juuri passelisti mekon kanssa, vaikka normaalisti en ota niitä mukaan minnekään, missä on suuri riski hukata tai rikkoa aurinkolasit. Lasieni malli on vaan niin upean naisellinen, että tahtoisin käyttää niitä ihan koko ajan. Hiukseni kieputtelin jälleen tylsästi niskaan kiinni. Meikäläisessä on se huono puoli, että kun ihastun johonkin, kulutan idean tai asian loppuun aika nopeasti. Ja sitten kyllästyttää!

_MG_7869

_MG_7876

mekko – Vero Moda

kengät – Veeralta lainassa

Varsinaisia asukuvia ei matkalla otettu, mutta auton edessä otetuista kuvista yksi esittelee asun kyllä aika hyvin. Otin reissuun oman kamerani kahden linssin kera, mutta siitähän loppui sitten akku ensimmäisen(!) kuvan jälkeen, joten matkaseuralaiseni kuvasi koko päivän tekemisiämme. Pääasiallisesti putki oli kiinni kasvoissani, mutta lopulta sain herran vakuutettua siitä, että ympäristöäkin kannattaa kuvata. Valitettavan vähän tuli kuvasaldoa vanhasta kaupungista, mutta tämä reissu taisi keskittyä enemmänkin parisuhteen tilan kohentamiseen. Tuli otettua yhteiskuviakin varastoon. Aika sööttiä minusta, vaikka hieman kettumainen kyynikko luonteeltani olenkin.

_MG_7863

_MG_7924

_MG_7890

_MG_7936

Kyllä vaan tuli sellainen olo, että joku pidempi lomamatka pitäisi varata syksylle jonnekin lokakuun alkuun. Loppukuusta olisi edessä odotettu mökkireissu, mutta vieläkin isompi loma kiinnostaisi. En vaan oikein tiedä, minne tahtoisin lähteä ja kenen kanssa. Vaihtoehtoja on aivan liikaa ja seura määrittää aivan täysin loman fiiliksen. Pitäisi ehkä vaan varata matka kahdelle ja napata joku ihana mukaan fiiliksen mukaan. Niin tai näin, matkakuume nousee täällä hurjaa vauhtia. :)

_MG_7753