OLYMPUS DIGITAL CAMERA

moumou nomo farkut 2

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

paita – Vero Moda

farkut – NOMO Jeans (saatu)

kaulakoru – Juicy Couture

kengät – Zara

Siinä ne nyt ovat. Uudet NOMO Jeans -farkkuni, jotka tehtii mittatilaustyönä minulle pressilahjakortilla. Tilausvaiheesta ja 3D-vartaloskannauksesta, jota brändi viisaasti hyödyntää täydellisesti istuvien farkkujen valmistamiseen, voi lukea enemmän tästä postauksessa, sillä tällä kertaa keskityn täysin lopputulokseen eli valmiisiin farkkuihin. Valitsin farkkujeni väriksi jonkin klassisen denim-sävyn sijaan kausivärin eli tuollaisen hieman violettiin taittavan intensiivisen sinisen. Punteiksi valitsin pillit, sillä tahdoin farkut, jotka antavat kenkien hakea ansaitsemaansa huomiota ilman liian leveitä puntteja. En ole pessyt farkkuja vielä, mutta ne tulevat kutistumaan pesussa juuri sen verran, että nuo punttien rutut suoristuvat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yksityiskohtia rakastavana ihmisenä valitsin farkuihini taskut, jotka pyöristävät takapuolta kauniisti ja optisesti hieman kohottavat pakaroita. En kestä peppua litistäviä farkkuja, joten tällainen taskuvaihtoehto oli ihan mahtava. Peppu on minusta naisen paras ruuminosa, joten sitä tulisi ehdottomasta korostaa häivyttämisen sijaan. Halusin NOMO-laataksi mustan version, koska se sopii jotenkin väriltään tuohon siniseen kivasti. Myös nuo ristikkäiset vyönlenkit ovat valitsemani eivätkä suinkaan vain sattumaa. Jos sitä ei joku sisälukutaidoton vielä kuvista huomaa, tykkään näistä farkuista aivan mielettömän paljon! :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

moumou nomo farkut

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA