Meikkejä ja muuta kosmetiikka tulvii postiluukustani sisään sitä tahtia, että harvoin mikään tuote enää varsinaisesti hetkauttaa tai yllättää.  Perustoimivista tuotteista taas en jaksa kirjoittaa, sillä muuten saisitte lukea kolmesti päivässä meikkisuosituksiani. Kosmetiikasta on tullut vain työmateriaalia. Viime viikkoina on kolahdellut kosmetiikkaihastuksia kuitenkin sen verran kovaa, että muutamasta kosmetiikkatuotteesta on nyt vinkattana. Lancômen (joka on iloiseksi yllätyksekseni pystyttänyt suomenkieliset kosmetiikkasivut) Hypnôse Show –tapahtumasta saadusta sinisävysestä meikkipaletista on löytynyt jo monta käyttökelpoista sävyä. Isot pisteet saa myös vaahtomuoviapplikaattori, joka pysyy meikki paletissa kiinni magneetilla ja jonka litteää reunaa voi käyttää luomivärirajausten tekemiseen. Ja minähän käytän!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Samalta reissulta saatu Hypnôse Star -ripsiväri taas lievittää hyvin noloa ripsipidennyskaipuutani. Tai no, en varsinaisesti kaipaa niitä takaisin, mutta omat ripset tuntuvat nyt jotenkin todella lyhyiltä. Postauksen lopusta löytyvistä kuvista näkee, etteivät ne mitkään erikoisen lyhyet ole, joten asia on todellakin vain pääni sisällä. Jännittävää muuten, miten koen näiden vaaleiden hiusten ansiosta tummemman silmämeikin jotenkin normaalia “omemmakseni”. Se ei tunnu enää vain iltameikiltä, vaan tavallaan osalta persoonaani. Enää ei tunnu tunkkaiselta tai nololta lähteä kaupungille paksuissakaan rajauksissa, vaikka tänään rajaukset tehtiin rennosti vain vain keskipaksuiksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Edellisreissulta saatu saatu YSL:n Top Secrets BB Cream -voide on kuitenkin uusien meikkituttavuuksien kruunaamaton kuningas. Tai oikeastaan ylijumala. Se on heittämällä koko tämän vuoden paras tuttavuus. Luitte oikein! Vaikka vuosi on vasta puolessa, minä tiedän, että tätä enempää ei mistään meikkivoiteesta vaan voi pitää. Tämä on aivan täydellistä. BB-voiteen tarkoitus ei ole pakkeloida, vaan ns. täydellistää ihoa ja se on juuri se, mitä tämä voide tekee. Mietin, että voisin joskus kirjoittaa kosmetiikkabloggaajien tapaan blogini sivupalkkiin HG– eli Holy Grail -listan kosmetiikkatuotteista, jotka voittavat muut vastaavat aivan heittämällä. Silloin sen hetken suosikkituotteitani ei tarvitsisi selailla postauksista. Mitä mieltä olette tällaisesta ideasta?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

mekko – Vero Moda (saatu)

korvakorut – We Style (saatu)

laukku – Zalando Collection (saatu)

kengät – Ipanema (saatu)

Siirrytäänpä sitten meikkileikeistä asukuviin. Aamulla, kun nämä kuvat otettiin, olin juuri todennut “naisellisten teurastamopäivien” alkaneen ja olotilani olisi sopinut asukuvia paremmin ehkä astioiden rikkomiseen tai nyrkkeilysäkin hakkaamiseen. Voi ihmiset, kuinka voikaan naisena oleminen olla rasittavaa! Kuvaajani sai kuitenkin houkuteltua huonoilla jutuillaan hymyni esiin eli mitään raivo- tai edes mökötyskuvia ei tarvinnut onneksi julkaista. Onni on hyvä ystävä kameran takana. Luottomaksimekon lisäksi siis. Ja katsokaa! Panostin asusteisiinkin peräti korvakorujen verran. Aikamoista kesäilyä, sanon minä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tämän postauksen olisi tietysti voinut jakaa kahteen tai jopa kolmeenkin erilliseen osaan, mutta kirjoitusintoni ei meinannut laantua ja naputtelin kaiken putkeen. Nyt pakkaamme kimpsumme ja kampsumme kaikenlaisiin pussukoihin ja lähdemme tuplatreffeille Lintsille. No, ei vaan. Ihan työporukalla sitä mennään huvittelemaan illaksi. Nautiskelkaahan tekin siellä ruudun toisella puolella kesästä! :)