OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Koko päivä on ollut sellaista pyöritystä, että oksat pois. Juoksentelin aamupäivän kaupungilla illan kokousta valmistellen, mutta stressi katosi kyllä taivaan tuuliin, kun selkäni takana oli juonittu ovelasti meikäläiselle yllätys. Pöllöbanaani (joka oli kyllä tänään jälleen varsinainen Pöhköbanaani) oli udellut ystäviltäni neuvoa ja sain tänään käsiini ulkomuodoltaan aivan upean nahkatakin, jota olin himoinnut aiemmin netissä. En vaan ajatellut, että kukaan muistaisi materialistisia kuolaamisiani, kun tätä upeutta en ollut ehtinyt edes kertoa blogin puolella. Takki pääsi heti Mertin kustomoitavaksi vaillinaisen pituuteni vuoksi, mutta kuvaan lopputuloksen heti tänne, kun takki on valmis.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

mekko – Choies (saatu)

kengät – Minna Parikka (saatu)

Facebook nousi sitten eilen jonkinlaiseen kapinaan meikäläistä vastaan. Selailin illalla omaa profiiliani ja mietiskelin, mitä kaikki vaihtoehtoja parisuhdestatus-kohtaan onkaan ja pitäisikö se status nyt pitkästä aikaa laittaa huvin vuoksi näkyville. Selasin profiilini kohtaan, jossa statusta voi muokata, mutta siinä, missä työpaikkojen ja muiden tietojen alla on ennen ollut avoin parisuhdestatukseni, ei ole nyt mitään. Ei edes sitä tyhjää boksia. Ilmeisesti sain nyt lopulta siirron toivottomien sinkkujen kategoriaan, jotka eivät mokomaa boksia tarvitse. Kiitokset tästä tempusta Naamakirjalle, ei tullut muuten yhtään säälittävä olo! :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA