Mätsäilymestarina innostuin vallan hurjasti kuullessani pääsystäni Indiedaysin ja Essien värikkääseen yhteistyökampanjaan. Kampanjatehtäväni oli keksiä kolme asua kesäisten kynsilakkasävyjen ympärille. Sen sitovampia ohjeita en saanut eli kaikki koristelu ja myös varpaiden mukaan ottaminen kampanjaan sallittiin. Aivan mahtavaa! Harmi vaan, että olen surkea koristelija ja varpaani muistuttavat minikokoisia perunoita. Selailin kynsilakkasävyt jo etukäteen nettisivuilta, joten kun kampanjatarvikelähetys saapui, tiesin tasan tarkkaan, millaiset asut kuvaisin. Tahdoin asuille erilaiset taustat niiden tunnelmien mukaan ja sellaiset myös sain. Kuvaajan löytämisessä tuli kylläkin pieniä ongelmia, mutta ne ratkesivatkin sitten varsin yllättävältä taholta. Kiitos siis suuresta osasta kuvia omalle Pöllöbanaanilleni. <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

housut – Vero Moda (saatu)

neule – Vero Moda (saatu)

sormus – Indiska (saatu)

kengät – Spirit

Ensimmäinen asu  on räätälöity itseni kaltaiselle hassuttelijalle, joka hurahtaa yleensä yhteen väriin kerrallaan. Kannattaa muistaa, että yhdessä värissäkin on useita eri sävyjä, jotka voi pukeutumisessa sekä asustamisessa hyödyntää. Tämän asun optimaalinen käyttöpaikka on piknikillä naapurin sisäpihalla, sillä asussa on tarjolla väriterapiaa kerrakseen. Kunpa olisin saanut tämän tehtävänannon edes hieman myöhemmin, niin olisin saanut lukijani lähettämän korun asuun mukaan. Se on nimittäin varsin suloinen nappikoru, joka sattuu olemaan turkoosi. Kesälakkakokoelman naughty nautical -sävyllä toteutetun lakkauksen väri on jo itsessään niin kimaltava ja intensiivinen, ettei sen kanssa tarvitse kikkailla lainkaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

mekko – Choies (saatu)

panta – Glitter

vyö – H&M

kengät – China Girl

Toinen asuni tekee kunniaa pastellisävyille ja sopii melkein tapahtumaan kuin tapahtumaan. Parhaimmillaan asu taitaa kuitenkin olla tyttöjen kanssa syömään lähtiessä, sillä korkeiden korkojen ja tyttömäisen mekon yhdistelmä on jotenkin kuin luotu iltaan tyttöjen kesken. Kokeilin tehdä silmämeikistäni tumman sisäkajalilla, mutta intensiivisen meikin sijaan onnistuin vain pienentämään silmiäni ja korostamaan silmäpussejani. Lakkauksen juju on tällä kertaa se, että molempien käsien nimettömät on lakattu eri sävyä olevalla lakalla. Pääsävynä on violetimpi full steam ahead ja kontrastivärinä sinisävyisempi rock the boat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

mekko – Guess by Marciano

laukku – Guess by Marciano (saatu)

Viimeinen asuni on uskollinen neonväreille. Väri-ilottelu vedetään yleisesti tässä kokonaisuudessa melkein överiksi, mutta neonsävyt keskittyvät silti asusteisiin. Ja ehkä hieman kynsien lakkauksiin, vaikka vihreän sävy ei ehkä ihan neon olekaan. Tuo vyö kuuluu muuten mekkoon, aikamoisen villi veto meikäläisen mielestä. Tämä asu on täydellinen vaikkapa valmistujaisjuhliin tai mikseipä kesäisille syntymäpäiväkutsuille, jos sattuu itse olemaan sankari. Muuten asu saattaa viedä liikaa huomiota juhlien tähdeltä, sillä tässä kokonaisuudessa ei kyllä jäädä seinäruusuksi. Turvallisen pinkin, joka muuten olisi sopinut mekkoon myös aika kivasti, sijaan lakkasin kynteni sävyllä the more the merrier.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kampanjaan liittyy tottakai myös kilpailu, jotta tekin pääsisitte lakkailemaan kynsiänne ihanan kesäisillä Essie-sävyillä. Voittaaksesi tuon yllä olevassa kuvassa näkyvän kesäisen kynsilakkasetin (valitettavasti tosin ilman toistaiseksi loppuunmyytyä turkoosia sävyä) sinun tarvitsee vain valita Essie Suomen Facebook-sivuilta suosikkikynsilakkasävysi ja kertoa se tämän postauksen kommenttiboksissa kesäsuunnitelmiesi kera. Mansikkana kakun päällä kynsilakkakokoelman lisäksi voittaja saa myös 50 euron lahjakortin Lippupiste-nettikauppaanOsallistumisaikaa on viikon loppuun eli 30.6.2013 kello 12:00 asti. Tasapuolisesti onnea kaikille arvontaan! :)